dinsdag 2 februari 2016

SJ&RM @ MALAYSIA​

22:30 - 04:00
Le Malaysia, Val Thorens

THE LEGENDARY DUO IS BACK! Heel Val Thorens, omliggende dorpen in de Alpen en steden beneden aan de berg zullen leeglopen voor dit hete Nederlandse duo. Hun liefde voor sneeuw, snowboards, Malaysia en natuurlijk voor Val Thorens steken ze niet onder stoelen of banken en dat resulteert altijd in een legendarische nacht voor iedereen die erbij is. We hebben het natuurlijk over ‘the golden boys’ Sunnery James & Ryan Marciano!

Op dinsdag 2 februari is Le Malaysia de place to be in Val Thorens, Frankrijk en zullen SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO het publiek bij de hand nemen en meenemen op een reis langs dikke house klappers, festival bangers en natuurlijk meer dan hun energieke sound. Interactie met het publiek kent deze avond geen grenzen, zij weten hoe ze iedereen mee moeten nemen in een unieke trip! De avond zal muzikaal ondersteund worden door Chris Rox en MC Patrick Brown.

PRESALE & COMBITICKETS

Tickets zijn nu online verkrijgbaar voor 15 euro via www.footclub.nl en www.facebook.com/lemalaysia

Ook zijn er speciale combitickets verkrijgbaar voor 20 euro, hiermee heb je ook toegang tot de 360 BAR op maandag 1 februari als SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO daar hun kunsten zullen vertonen. Het feest op de piste is van 14.00 uur tot 18.00 uur maar je bent natuurlijk ook eerder welkom.

Voorverkoop tickets en combitickets zijn ook verkrijgbaar in Val Thorens zelf in Le Malaysia, Le Monde, Snowcafe of bij de 360 BAR. Vraag er even naar bij de bar!

Er zijn ook enkele VIP tafels beschikbaar. Voor informatie en reserveringen stuur even een mailtje naar info@footclubevents.nl


De deuren van Le Malaysia gaan open om 22.30 uur en de nacht zal doorgaan tot 04.00 uur.