maandag 1 februari 2016

SJ&RM @ 360 BAR​

14:00 - 18:00
360 BAR, Val Thorens

THE GOLDEN WONDERBOYS ARE BACK! Heel Val Thorens, omliggende dorpen in de Alpen en steden beneden aan de berg zullen leeglopen voor deze twee energieke boys. Hun liefde voor sneeuw, snowboards, Val Thorens en natuurlijk de 360 BAR zelf steken zij niet onder stoelen of banken en dat resulteert altijd in een legendarische dag voor iedereen die erbij is. We hebben het natuurlijk over SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO!

Op maandag 1 februari is de 360 BAR de place to be in Val Thorens, Frankrijk en zullen SUNNERY & RYAN het publiek bij de hand nemen en meenemen op een reis langs dikke house klappers, festival bangers en natuurlijk de energieke sound van deze twee golden boys. Een unieke setting en dik podium tussen de Franse Alpen bij de 360 BAR biedt een unieke ervaring voor jong en oud, dit moet je zeker een keer meegemaakt hebben! De middag zal muzikaal ondersteund worden door Chris Rox en MC Patrick Brown.

COMBITICKETS

Er zijn speciale combitickets verkrijgbaar voor 20 euro, hiermee heb je ook toegang tot de clubavond van SJ&RM op dinsdag 2 februari in Malaysia. Het feest in Malaysia is van 22.30 tot 04.00 uur

Voorverkoop tickets zijn ook verkrijgbaar in Val Thorens zelf in Le Malaysia, Le Monde, Snowcafe of bij de 360 BAR. Vraag er even naar bij de bar!

360 BAR is geopend vanaf 11.00 uur en de deejays zullen hun dikste platen opzetten vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur.