zaterdag 30 september 2017

SALTO SOUNDS​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

GREGOR SALTO MET EIGEN AVOND IN CLUB VIE

Nieuw en uniek in Rotterdam: Salto Sounds! Op zaterdag 30 september zal dit nieuwe concept van niemand minder dan Gregor Salto haar intrede doen aan de hotspot aan de Maasboulevard van de Havenstad: Club Vie. Een avond met verschillende house stijlen gecombineerd met live artiesten en een extreem dik licht -en geluidsplan.

SALTO SOUNDS

Dit concept werd geboren tussen de roots van onze hoofdstad tijdens het Amsterdam Dance Event. De eigen avond van Gregor Salto was al snel een succes en louter headliners uit internationale en nationale contreien vonden hier hun weg. De sound van Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology en Ron Carroll passeerden in het verleden al de revue. Inmiddels is dit concept dé speelvijver van Gregor Salto waar hij, samen met artiesten die hij tof vindt, een combinatie van alle house sounds op deze avond neerzet. Tevens is Salto Sounds de wekelijkse radioshow van Gregors eigen label.

30 SEPTEMBER

De line-up voor deze datum is een smeltkroes van culturen waardoor Gregor Salto zich heeft laten inspireren. Naast een exclusieve ‘SaSo’ set van de meester zelf, heeft hij persoonlijk Leroy Styles, Dennis Quin en Rudy Lima uitgenodigd voor een avondje opzwepende beats van allerlei verschillende house en dance genres. Van vrouwvriendelijke afro naar de echte house, groovy, tropisch, soulful, banging en de kenmerkende sound van Gregor zelf, dit alles in de combi met Cleyton Barros op live percussie. Is het al 30 september?

CLUB VIE

Als je kijkt en luistert naar de verschillende tracks die Gregor onlangs heeft uitgebracht, zul je horen dat dit een smeltkroes is van culturen waardoor hij zich laat inspireren. Daarom was de keuze om de eerste editie van Salto Sounds in Club Vie Rotterdam te geven al snel gemaakt. Een club in het hartje van Rotterdam, waar verschillende culturen iedere week samen komen om week in en week uit een goeie avond neer te zetten op verschillende opzwepende beats.

TICKETS & LADYTICKETS

Tickets kosten 10 euro per stuk en speciaal voor de dames zijn er exclusieve ladytickets. 1 ladyticket geeft toegang voor 2 dames, dus dames: haal hier je voordeel uit! Je kunt ze online bestellen via www.clubvie.com of www.footclubevents.nl

Salto Sounds opent haar deuren vanaf 23.00 uur en de minimum leeftijd bedraagt 21+. Tot zaterdag 30 september!