zondag 1 april 2018

ROTTERDAM MUSIC FESTIVAL​

23:00 - 07:00
Maassilo, Rotterdam

De geruchten hingen al maanden in de lucht, maar nu is het dan echt zo ver het Rotterdam Music Festival (RMF) gaat plaats vinden op zondag 1 april in de Maassilo. Nee dit is echt geen grap en de maandag na het festival kan iedereen bij komen tijdens pasen! Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.

Het Rotterdam Music Festival werkt samen met 3 evenementen die al jaren landelijk venues uitverkopen en op 1 april allemaal een eigen area hosten.

MYSTERIOUS bekend van de legendarische evenementen in De Maassilo en de Kuip host de main. Het concept van een van de populairste Urban DJ’s van het land host met zijn concept ‘Be Bigger by Biggi’ de zaal die de dikste urban beats uit de speakers pompt aangevult met de dikste LIVE-artiesten! En Latin Lovers die al jaren hun eigen area host op bekende festivals en in locaties als Club Air, Club VIE en de Winkel van Sinkel, zorgt voor de tropische sferen!

RMF nodigt uitsluitend de allerbeste artiesten uit, die een unieke stempel op dit nieuwe festival zullen drukken!

MYSTERIOUS:
Jebroer (Live), La Fuente, Diaz & Bruno, Outsiders, Lady Bee, Vato Gonzalez, NoizBoiz (live), Lucky Charmes, Out Of Cookies, Vinny James,Mc Haits, Mc Gimmick.

BE BIGGER BY BIGGI:
Jonna Fraser (Live), BIGGI & MC Elton Jonathan, Dopebwoy (Live), Johnny 500 b2b Nafthaly Ramona, Brian Nickson, Robertino (Live), Christopher Moreno, DJ DYLVN, Sam Blans b2b Don James, Local Heros, MC Laurent Talks.

LATIN LOVERS:
Stefan Vilijn b3b RUDY LIMA b3b Marchello Garcia, Leroy Styles (special Afro set), Babel-Ish, Kimberlee Ramirez, Regor Kien, Quincy Mariano & Luciano Genoa, MC Patrick Brown

INFORMATIE:
Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale female parking. Tijdens het evenement zijn er voldoende lockers aanwezig.

Meer informatie: www.rmf.nl
Like ons op Facebook: www.facebook.com/rotterdammusicfestival

Zet jezelf op aanwezig bij het facebook-evenement en nodig al jouw vrienden uit voor deze eerste editie van RMF:
https://www.facebook.com/events/1493272467437984