zondag 1 mei 2016

ROOG & ERICK E​

22:30 - 04:00
Le Malaysia, Val Thorens

De clubnights in de Malaysia, welke dit jaar zoals altijd zullen plaatsvinden op de zondag, dinsdag en donderdag, zijn inmiddels ook bekend!

Op zondag 1 mei starten we met Roog & Erick E, een wervelende back 2 back set van de grootste Nederlandse helden en Chris Rox, Jasper Clash en MC Roga. De big boys in the business nemen je mee in een rijdende trein langs alle uithoeken van de basis: HOUSE MUSIC! Stilstaan is geen optie, we zijn er trots op dat onze old time heroes nog steeds zoveel energie pompen!

Op dinsdag 3 mei gaan we door met het concept JACK met de bazen Benny Rodrigues en Wouter S achter de decks voor een avondje sexy deephouse, funky house en smerige techhouse, gesupport door Jasper Clash, Chris Rox, MC Roga en MC Patrick Brown. JACK vond vorig jaar voor het eerst plaats in de populairste tunnel van Nederland: TOFFLER! Met dikke edities achter hun naam, een toffe marketing machine met gadgets voor de liefhebbers hebben zij hun naam gevestigd en gaan we hier zeker meer van horen. Tof dat ze in Valtho erbij zijn; It’s time to JACK!

Op donderdag 5 mei vieren we Bevrijdingsdag en gaan we knallen met Franky Rizardo, Ferreck Dawn, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown. Eigenlijk hoeven we hier niet zoveel over te zeggen, de donderdag is voor velen de laatste avond en dan staat er maar 1 gerecht op het menu: KNALLEN! Iedereen nog even een avondje los, nog even de dansschoenen uit de kast en nog even alles geven… we can’t wait!

De passe partouts kosten 27,50 ex fee, maar dan heb je wel gegarandeerd toegang tot alle 3 (!) de clubavonden in de Malaysia! Losse kaarten per avond kopen is ook mogelijk, deze kosten 10,- (ex fee) per stuk en zijn nu ook online verkrijgbaar.