zondag 12 juni 2016

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

 

MORGEN IS TERUG! Na een succesvolle zomer vorig jaar bij Beachclub 7 in Zevenhuizen is er weer de drang naar een warm vervolg. Deze hotspot op het eiland Lake 7 aan de Zevenhuizerplas is voor de komende zomer in 2016 weer de enige ‘place to beach’ voor het leukste event in de regio: MORGEN! De eerste editie staat te trappelen van enthousiasme, namelijk op zondag 12 juni!

WE ZIJN OVERDEKT!
Belangrijk detail is dat het event altijd doorgaat, want bij slecht weer (waar de organisatie uiteraard niet vanuit gaat) is het overdekt en wel op gepaste wijze zodat iedereen droog staat, maar toch de sfeer, uitstraling en beleving kan genieten van alles wat Beachclub 7 zo uniek maakt!

Een zacht briesje door je haar, een cocktail of een andere mooie drank in je rechterhand. Je linkerhand gaat langzaam omhoog, want bij het horen van de eerste heerlijke vocaal is stilstaan natuurlijk meteen geen optie meer. Met je tenen tussen het zand, of gewoon op je slippertjes. De entourage van de luxe Beachclub 7 slaat over in een vibe waar je alleen over mee kunt praten als je er geweest bent. Zijn we op vakantie? Zijn we op een festival? Nee, we zijn op MORGEN en die is deze zomer terug, want MORGEN is alles beter toch?

De lekkerste house wordt gedraaid door de artiesten van een hoog niveau en waar kwaliteit hoog bij in het vaandel zit. Pure vocalen voor de ultieme beleving, gewoon aan de Zevenhuizerplas. Dat wilt toch iedereen? Leroy Styles, Illfort Grantz, Chris Rox, Vinny James, Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa en MC Patrick Brown zullen de honneurs waarnemen in de vorm van sexy house, vrouwvriendelijke deephouse en natuurlijk zullen we na zonsondergang het dak eraf knallen!

VROEGE VOGEL TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VVK IN VOLLE GANG!
Leuk! Alle ‘vroege vogel’ tickets zijn uitverkocht. We stevenen af op een eerste top editie voor 2016, heerlijk! Er zijn nu normale tickets verkrijgbaar en deze kosten 15 euro (ex fee) en kun je bestellen via bovenstaande button ‘buy tickets’

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZONDAG 12 JUNI!