zondag 11 juni 2017

MORGEN – START OF THE SUMMER EDITION​

12:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

 

MORGEN IS TERUG! Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 keert het leukste zomerfeest van Rotterdam ook in 2017 weer terug bij Beachclub 7 in Zevenhuizen. MORGEN gaat deze zomer gewoon door met een aantal edities! De “Start of the Summer” edition die in de planning kan worden gezet, is op zondag 11 juni. Aan de Zevenhuizerplas creëren we dan opnieuw een heerlijke sfeer en ambiance die je alleen kunt navertellen als je erbij geweest bent… nu al zin in!

GRATIS IBIZA MARKET VANAF 12.00 UUR

Hoe gaaf en uniek… Ibiza komt naar de Zevenhuizerplas! Voorafgaand aan het event zal er op het terrein van Beachclub 7 een ware Ibiza Market plaats vinden. Deze is toegankelijk vanaf 12.00 uur en de toegang hiervoor is uiteraard gratis. Ontdek de nieuwste fashion en allerlei andere mooie producten en geniet alvast heerlijk met een cocktail van de ‘Ibiza sounds’ achtige klanken op de achtergrond. Meerdere kraampjes van populaire boetiekjes vanuit de regio en Rotterdam zullen present zijn met een eigen kraampje. Aangezien het feest MORGEN vanaf 16.00 uur gaat beginnen, zullen we vanaf ca. 15.30 uur aan je vragen of je wilt blijven. Je kunt dan een kaartje kopen aan de deur, maar dit kan natuurlijk ook vooraf via de online voorverkoop. Lees hieronder meer info.

De lekkerste house wordt vanaf 16.00 uur gedraaid door de artiesten van een hoog niveau en waar kwaliteit hoog bij in het vaandel zit. Pure vocalen voor de ultieme beleving, gewoon aan de Zevenhuizerplas. Dat wilt toch iedereen? Voor de aftrap en de “Start of the Summer” edition meteen maar goed beginnen met een keiharde line-up: Erick E, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Cue ’n Cue en MC Patrick Brown!

VROEGE VOGEL TICKETS, OP = OP

Voor de snelle beslissers, de fans van het eerste uur en de die-hard fanaten voor het MORGEN feest zijn er in een beperkte oplage vroeg vogel tickets beschikbaar. Deze kosten maar 10 euro (maximaal 4 per persoon) en kun je online bestellen vanaf donderdag 11 mei om 19.00 uur via deze website, hierboven via de button ‘buy tickets’

Wanneer deze zijn uitverkocht starten de normale tickets en deze kosten 15 euro (ex fee)

TOT MORGEN! TOT ZONDAG 11 JUNI!