zaterdag 26 mei 2018

MORGEN – START OF THE SUMMER EDITION​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

MORGEN is weer terug deze zomer! Op zaterdag 26 mei zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas het seizoen openen met een speciale ‘Stat of the Summer edition’. Eindelijk weer naar Beachclub 7, de hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we creëren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Zo is het altijd een goede MORGEN bij ons 😉

MORGEN DIT SEIZOEN OP ZATERDAG
Het zal de vaste MORGEN bezoekers meteen opvallen… het event zal vanaf nu plaatsvinden op de zaterdag. We starten meteen fris en fruitig aan het nieuwe seizoen en we zijn er snel bij, dus zaterdag 26 mei kan alvast in de agenda worden gezet!

VROEGE VOGEL TICKETS UITVERKOCHT
Alle ‘vroege vogel’ tickets zijn inmiddels uitverkocht. Leuk om te zien dat iedereen weer zo enthousiast is! Normale tickets zijn nu online in de verkoop via morgenevents.nl of footclubevents.nl en kosten 15 euro ex fee.

De ‘Start of the Summer edition’, deze kreet spreekt al meteen boekdelen. Weer even bij elkaar komen voordat de zomer gaat beginnen, even de eerste tinten bruin aan elkaar laten zien en alles wat met zon te maken heeft komt samen op deze prachtige plek. Beachclub 7 wordt door MORGEN Events klaargestoomd tot een echt strandfeest met een strand, het water, de ambiance, lekkere dranken en cocktails, de sfeer, de beste dj’s en natuurlijk mag jij dan ook niet ontbreken. Zin in!

LINE-UP
Aan de line-up zal het zeker niet liggen, want voor de eerste editie komt niemand minder dan Gregor Salto op bezoek! Vrouwvriendelijke vocalen, dikke house gecombineerd met trommels, daar houden we van! Verder staan Leroy Styles, Stefan Vilijn, Chris Rox, Jasper Clash, Vinny James en MC Patrick Brown als vertrouwde gezichten op het programma. Leuk!

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 26 MEI BIJ DE ‘START OF THE SUMMER EDITION’!