zondag 16 juli 2017

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

 

Wat een heerlijke start hebben we gehad bij de eerste editie van het leukste strandfeest van Rotterdam, Zevenhuizen en de regio eromheen. MORGEN is weer helemaal terug en de volgende datum is een feit: zondag 16 juli kan met stip in de agenda voor een heerlijke editie bij Beachclub 7 aan de Zevenhuizerplas.

MORGEN MET OA GREGOR SALTO

Lekkere house, zinderende vocalen en een tropische ambiance. Vanaf 16.00 uur alleen de beste dj’s op MORGEN waar kwaliteit hoog bij in het vaandel zit. Voor de tweede editie van MORGEN komen we verassend uit de hoek, want niemand minder dan Gregor Salto komt naar de Zevenhuizerplas voor een heerlijke house set. Gregor Salto kon gelukkig nog een plekje vrij vinden in zijn overvolle festival en summertour agenda. Met zijn hit ‘Para Voce’ bestrijkt hij nog steeds stad en land en laat over de hele wereld de mensen in extase dansen. Tropische beats, vocalen en dikke house, daar staat Gregor voor! De rest van de line-up wordt compleet gemaakt door Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Vinny James en MC Patrick Brown.

VROEGE VOGEL TICKETS UITVERKOCHT, KAARTVERKOOP IN VOLLE GANG

Alle vroege vogel tickets zijn inmiddels over de digitale toonbank geschoten, deze zijn dus uitverkocht. Uiteraard zijn er nog wel normale tickets verkrijgbaar voor maar 15,00 euro (ex fee) via deze website. Ook zullen er op de dag zelf tickets aan de deur worden verkocht, deze zijn echter wel duurder dus wees slim en haal je kaarten in de voorverkoop. Gezien de gunstige weersomstandigheden (23 graden met een zonnetje) verwachten we drukte bij Beachclub 7!

Het evenement begint op zondag 16 juli vanaf 16.00 uur. TOT MORGEN! TOT ZONDAG!