zaterdag 18 juli 2020

MORGEN OP HET STRAND​

15:00 - 22:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

MORGEN liefhebbers!

Aankomende weekend staan er weer zomerse temperaturen op ons te wachten en dus is het tijd voor iets leuks, iets warms, iets fijns en iets heel gezelligs: MORGEN op het strand! Op zaterdag 18 juli verwelkomen we jullie maar al te graag bij Beachclub 7 voor de grootste strandbeleving van Rotterdam en omstreken.

Het terrein wordt leuk ingericht met strandbedjes en deze kun je allemaal per 2 boeken en ben je welkom vanaf 15.00 tot 22.00 uur. Naast de normale bedjes kun je ook kiezen voor luxe strandbedjes, deze zijn inclusief bediening, twee strandlakens en twee cocktails. Daarnaast hebben we nog de beschikking over twee luxe lounge area’s voor groepen van maximaal 6 personen, hierbij krijg je naast bediening en een bittergarnituur op maat ook nog een heerlijke fles Whispering Angel rosé van 1,5 liter. Leuk voor een verjaardag of om iets te vieren!

Uiteraard is dit niet het enige, want de beachbar met heerlijke ijskoude dranken staat ook te trappelen om de luiken weer te openen. Tevens werken we met een speciale menukaart voor de lekkere trek. Ook kun je een verkoelende duik nemen in de Zevenhuizerplas en hebben we de beschikking over een verfrissende douche om je even af te spoelen. Interesse in een extra activiteit op het water? Je kan een sloep huren, varen met een kano of een stukje suppen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@lake7.nl om je activiteit te reserveren of reserveer direct via www.lake7.nl

Maar, wie aan MORGEN denkt, denkt ook aan muziek en daar hebben wij uiteraard aan gedacht. Bij de strandbedjes die je reserveert krijgt je een silent disco koptelefoon. Zo kun jij de hele dag, wanneer je wilt, genieten van de zomerse klanken van onze dj’s, die de hele dag de lekkerste sound draaien speciaal voor jullie: oa Leroy Styles, Chris Rox en Jasper Clash!

Omdat de vraag naar vertier hoog is, verwachten wij dat alle strandbedjes snel uitverkocht zullen zijn. Onderstaande prijzen zijn exclusief fee en servicekosten.

Strandbedjes
49,- ex fee voor 2 personen

Luxe bedjes

90,00 ex fee voor 2 personen

Lounge area

299,- ex fee

Hoe het allemaal verder werkt?
– Bij minder weer wordt het verplaatst, iedereen ontvangt direct een refund op het volledige aankoopbedrag van zijn/haar ticket.
– Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de shift, bijvoorbeeld je boekt voor shift 1 om 12.00 uur, kom dan niet pas om 13.00 uur aan.
– ID bij entree verplicht.
– Minimum leeftijd 21+
– Zelf eten en drinken meenemen niet toegestaan
– Eigen handdoek meenemen verplicht
– Ben je verkouden of griep verschijnselen? Blijft dan thuis. Wij controleren dit bij de entree en hanteren het beleid van het RIVM.
– Houdt altijd 1,5 meter afstand tot andere gasten en onze medewerkers.
– Onze strandbedjes staan per 2 bij elkaar en zijn ook alleen per 2 te boeken. Losse bedjes boeken is niet mogelijk.
– De bedjes blijven staan en bij elkaar schuiven / groepsvorming is niet toegestaan.

Nogmaals, we hebben jullie gemist! Fijn dat we dit kunnen organiseren voor jullie, dan wordt het toch nog een fijne en leuke zomer!

-XXX- het MORGEN EVENTS team.