zaterdag 20 juli 2019

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

De zomer is in volle gang, het tropische seizoen is meer dan geopend en de derde editie van MORGEN Events staat op de planning: zaterdag 20 juli! Aan de prachtige Zevenhuizerplas schitteren als nooit tevoren. De sfeer, de vibe, ons kent ons, het strandgevoel, intimiteit van een klein festival en natuurlijk de prachtige locatie van Beachclub 7, dé hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen aan het water en met het zand tussen je tenen!

VROEGE VOGELS UITVERKOCHT 
Voor de liefhebbers van de dag van MORGEN telt maar 1 ding: zo snel mogelijk de ‘vroege vogels’ binnen hengelen voor de komende editie en dat hebben we gemerkt: binnen 1 week zijn deze uitverkocht! De normale voorverkoop is nu van start gegaan -in volle gang ook nog eens- en deze kaarten kosten 15 euro ex fee. Bestel ze nu op www.morgenevents.nl

LINE-UP
Een extra zomerse line-up voor een extra subtropische dag. Louter bekende mensen achter de knoppen, ons kent ons en dat brengt toch altijd weer even nèt die vibe waar we altijd naar op zoek zijn. Jongens uit de stad, wij verwelkomen jullie met open armen: Leroy Styles, Vinny James, Chris Rox, Jasper Clash, De La Montagme met B-on Drums live en natuurlijk MC Patrick Brown.

EXTRA INFO:
Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen buideltasjes om de schouder, doe je best 😉

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 20 JULI!