zaterdag 22 juni 2019

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

Daar gaan we weer, de tweede editie van MORGEN is een feit: op zaterdag 22 juni 2019 zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas schitteren als nooit tevoren. Ieder jaar weer populairder, iedere editie tegenwoordig uitverkocht, iedereen wil erbij zijn! Waarom? De sfeer, de vibe, ons kent ons, het strandgevoel, intimiteit van een klein festival en natuurlijk de prachtige locatie van Beachclub 7, dé hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen aan het water en met het zand tussen je tenen!

VROEGE VOGELS UITVERKOCHT
Ze gingen hard, ze gingen als een speer en ze vlogen letterlijk en figuurlijk het raam uit… alle vroege vogels alweer uitverkocht, op naar een legendarische editie met mooi weer! Regular tickets zijn nu online en kosten 15 euro ex fee. Lekker!

ONDERWEG NAAR MORGEN…
Weer even bij elkaar komen op 22 juni, even de eerste tinten bruin aan elkaar laten zien en alles wat met zon te maken heeft komt samen op deze prachtige plek. Beachclub 7 wordt door MORGEN Events klaargestoomd tot een echt strandfeest met een strand, het water, de ambiance, lekkere dranken en cocktails, de sfeer, de beste dj’s en natuurlijk mag jij dan ook niet ontbreken. Zin in!

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

EXTRA INFO:
Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen schoudertasjes, doe je best 😉

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 22 JUNI!