zondag 14 augustus 2016

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

NOG MEER MORGEN DEZE ZOMER!

De tweede editie van deze zomer bij Beachclub 7 in Zevenhuizen is alweer voorbij, dus kijkt iedereen alweer uit naar de volgende ‘MORGEN’. De agenda’s kunnen erbij worden gepakt, de groepsapps mogen weer aangemaakt worden, want de datum is bekend: zondag 14 augustus! Aan de Zevenhuizerplas wordt er dan opnieuw een ambiance met zomerse sfeer gecreëerd die je meegemaakt moet hebben, is het al MORGEN?

Een zacht briesje door je haar, een cocktail of een andere mooie drank in je rechterhand. Je linkerhand gaat langzaam omhoog, want bij het horen van de eerste heerlijke vocaal is stilstaan natuurlijk meteen geen optie meer. Met je tenen tussen het zand, of gewoon op je slippertjes. De entourage van de luxe Beachclub 7 slaat over in een vibe waar je alleen over mee kunt praten als je er geweest bent. Zijn we op vakantie? Zijn we op een festival? Nee, we zijn op MORGEN en die is deze zomer terug, want MORGEN is alles beter toch?

Belangrijk detail is dat het event altijd doorgaat, want bij slecht weer (waar de organisatie uiteraard niet vanuit gaat) is het overdekt en wel op gepaste wijze zodat iedereen droog staat, maar toch de sfeer, uitstraling en beleving kan genieten van alles wat Beachclub 7 zo uniek maakt!

Lekkere funky house, vocalen en de echte beach vibe, dat is waar MORGEN bij Beachclub 7 voor staat. Tijdens de derde editie dit seizoen staan de helden Leroy Styles, Vinny James, Illfort Grantz, Cue ’n Cue en Diephuis achter de draaitafels voor pure kwaliteit. De zonnige dag zal gehost worden door MC Patrick Brown. Kortom, een line up dus van hoog niveau!

VROEGE VOGEL TICKETS

Voor de snelle beslissers, de fans vanher eerste uur en de die-hard fanaten voor het MORGEN feest zijn er in een beperkte oplage vroeg vogel tickets beschikbaar. Deze kosten maar 10 euro (maximaal 4 per persoon) en kun je online bestellen via deze website, bovenaan dit bericht via de button ‘buy tickets’

Wanneer deze zijn uitverkocht starten de normale tickets en deze kosten 15 euro (ex fee)

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZONDAG 14 AUGUSTUS!