zondag 17 juli 2016

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

 

MORGEN GAAT DOOR! Na de succesvolle eerste editie van 2016 in juni bij Beachclub 7 in Zevenhuizen, gaat MORGEN deze zomer gewoon door met nog een aantal edities! De eerstvolgende die in de planning kan worden gezet, is op zondag 17 juli. Aan de Zevenhuizerplas creëren we dan opnieuw een heerlijke sfeer en ambiance die je alleen kunt navertellen als je erbij geweest bent… nu al zin in!

Een zacht briesje door je haar, een cocktail of een andere mooie drank in je rechterhand. Je linkerhand gaat langzaam omhoog, want bij het horen van de eerste heerlijke vocaal is stilstaan natuurlijk meteen geen optie meer. Met je tenen tussen het zand, of gewoon op je slippertjes. De entourage van de luxe Beachclub 7 slaat over in een vibe waar je alleen over mee kunt praten als je er geweest bent. Zijn we op vakantie? Zijn we op een festival? Nee, we zijn op MORGEN en die is deze zomer terug, want MORGEN is alles beter toch? 

 

Belangrijk detail is dat het event altijd doorgaat, want bij slecht weer (waar de organisatie uiteraard niet vanuit gaat) is het overdekt en wel op gepaste wijze zodat iedereen droog staat, maar toch de sfeer, uitstraling en beleving kan genieten van alles wat Beachclub 7 zo uniek maakt!

De lekkerste house wordt gedraaid door de artiesten van een hoog niveau en waar kwaliteit hoog bij in het vaandel zit. Pure vocalen voor de ultieme beleving, gewoon aan de Zevenhuizerplas. Dat wilt toch iedereen? Ferreck Dawn, Leroy Styles, Illfort Grantz, Vinny James, Chris Rox back 2 back met Jasper Clash en MC Patrick Brown zullen de honneurs waarnemen in de vorm van sexy house, vrouwvriendelijke deephouse en natuurlijk zullen we na zonsondergang het dak eraf knallen!

VROEGE VOGEL TICKETS

Voor de snelle beslissers, de fans vanher eerste uur en de die-hard fanaten voor het MORGEN feest zijn er in een beperkte oplage vroeg vogel tickets beschikbaar. Deze kosten maar 10 euro (maximaal 4 per persoon) en kun je online bestellen via deze website, bovenaan dit bericht via de button ‘buy tickets’

Wanneer deze zijn uitverkocht starten de normale tickets en deze kosten 15 euro (ex fee)
De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en zal doorgaan tot 23.00 uur.TOT MORGEN! TOT ZONDAG 17 JULI!