Saturday 27.06.2020 - Beachclub 7, Zevenhuizen
Facebook EventBuy Tickets

MORGEN

ONDERWEG NAAR MORGEN… WIJ VERPLAATSEN!

Beste MORGEN fans,

Het evenement van zaterdag 16 mei bij Beachclub7 te Zevenhuizen is verplaatst naar zaterdag 27 juni. Op deze manier hebben wij – en jullie – nog genoeg tijd om uit te kijken naar een heerlijk zomers strandfeest. Wij begrijpen dat de afgelopen periode een impact heeft gehad op jullie allemaal, daarom zullen wij ook wat maatregelen nemen om niet alleen een goed gevoel te geven, maar om ook écht actief stil te staan bij jullie en onze gezondheid. Zo is het toegestaan om je eigen handgel mee te nemen en zullen wij ons terrein her-inrichten zodat niet alles op een ‘kluitje’ zal komen te staan.

Alle gekochte kaarten voor de editie van 16 mei zijn uiteraard ook geldig op zaterdag 27 juni. We snappen dat jullie voor nu misschien nog wat vragen hebben. Jullie kunnen ons mailen via info@footclubevents.nl dan zullen we je vraag persoonlijk beantwoorden.

Verder kunnen we jullie mededelen dat we nog nooit zóveel zin hadden in een feestje als nu, we zullen er alles aan doen om er weer keihard te staan en om jullie simpelweg de dag en avond van jullie leven te geven. We beginnen om 16:00 uur, kom lekker op tijd, om 23.00 uur draait de laatste plaat…

Kaarten zijn nu al te koop, deze kosten 17,50 ex fee per stuk. De vroege vogels waren namelijk al een tijdje uitverkocht. Super tof als jullie ons supporten en samen met ons uitkijken naar 27 juni!

Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen fannypacks, doe je best 😉

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 27 JUNI BIJ DE OPENING!

Subscribe to our newsletter!

You have Successfully Subscribed!