zaterdag 14 september 2019

MORGEN​

16:00 - 23:00
Beachclub 7, Zevenhuizen

MORGEN liefhebbers! De datum van zaterdag 14 september kan alvast in de agenda. Helaas alweer de laatste van 2019 maar we kunnen alvast verklappen: in 2020 zijn we er weer! Kom jij het seizoen met ons afsluiten?

Nog een keer aan de prachtige Zevenhuizerplas schitteren als nooit tevoren. De sfeer, de vibe, ons kent ons, het strandgevoel, intimiteit van een klein festival en natuurlijk de prachtige locatie van Beachclub 7, dé hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen aan het water en met het zand tussen je tenen!

VROEGE VOGELS UITVERKOCHT
Alle ‘vroege vogels’ alweer uit het raam gevlogen binnen een week: top! Normale kaarten nu verkrijgbaar via onze website voor maar 15 euro ex fee. Let op, voorgaande edities van MORGEN waren allemaal vooraf uitverkocht en waren er geen kaarten meer aan de deur verkrijgbaar. Houdt hier rekening mee, op = op en vol = vol!

LINE-UP
Om het seizoen af te sluiten komen we met een keiharde primeur. Naast onze resident en geliefde headliner Leroy Styles, heeft MORGEN events de ‘drieling’ weten vast te leggen voor maar liefst een 2 (!) uur set: Brothers in the Booth b3b Jasper Clash! Een sensatie om naar te luisteren, én om naar te kijken. De energie die afspat van deze horen, wat ooit begon ‘als grap’ tijdens het Boothstock Festival en inmiddels is uitgegroeid tot een van de populairste acts van dit festival, staat nu gewoon bij ons bij Beachclub 7. Bijzijn = meemaken! Verder staan op het programma Chris Rox, MC Patrick Brown en zal Nour, resident van oa TOFFLER, Suicide Club en Reverse, het spits afbijten met fijne tracks. Genieten dus!

EXTRA INFO:
Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen buideltasjes om de schouder, doe je best 😉

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 14 SEPTEMBER!