zaterdag 28 november 2015

METZ XXL​

23:00 - 05:00
WTC, Rotterdam

Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 28 november Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar november editie weer grootser dan groots. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt ‘The Real House Event’ graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en de vorige legendarische XXL editie? Ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgedost in wederom een de meest unieke locaties van Rotterdam: Het World Trade Center!

Het WTC is een van de grootste en meest bijzondere locaties die Rotterdam rijk is. Met een wervelend uitzicht over Rotterdam en gelegen in hartje centrum is dit met vlag en wimpel een uiterst exclusieve locatie te noemen. Perfect dus voor de setting van Metz om weer eens groots voor de dag te komen in haar thuisbasis Rotterdam.

Tijdens deze XXL editie zal Metz zo dik mogelijk uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects die je alleen hebt meegemaakt als je aanwezig bent geweest en natuurlijk nog veel meer verrassingen. Naast een dikke main area zal het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, Latin Lovers, wat dit jaar 10 (!) jaar bestaat, haar ’10 Year Anniversary Tour’ afsluiten bij Metz XXL in een speciale area die zij van top tot teen zullen decoreren zoals je van hun gewend bent!

LINE UP

Inmiddels is de line-up bekend en deze is misschien nog wel meer dan XXL. Werkelijk alle helden uit de Nederlandse scene zijn acte de présence wat in twee woorden kort samengevat kan worden: killer line-up! Benny Rodrigues, Roog, Erick E, Shermanology (DJ set) Gregor Salto, La Fuente, Lucien Foort, Leroy Styles, Genairo Nvilla, 2Dirty, Chris Rox back 2 back met Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, MC Haits en MC Patrick Brown zijn de helden van de avond verdeeld over maar liefst twee extreem uitgedoste area’s!

EARLYBIRD TICKETS

Speciaal voor haar trouwe aanhang zijn er nog enkele earlybird tickets verkrijgbaar voor 20 euro (maximaal 4 per persoon) Hier zijn er niet veel meer van over, de verwachting is dat deze, zeker na de bekendmaking van de line up, eind van de week zijn uitverkocht. Hierna zal de normale voorverkoop van start gaan en dan kosten de kaarten 25 euro per stuk. Je kunt ze bestellen via deze website.

Tot zaterdag 28 november in het WTC Rotterdam!