zaterdag 7 oktober 2017

METZ XXL​

22:00 - 05:30
WTC, Rotterdam

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMetzNewsUpdates%2Fvideos%2F1808104959207358%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten… de indoor events komen langzaam in de party-agenda en eentje springt er toch wel weer bovenuit, want Metz gaat opnieuw groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd. Op zaterdag 7 Oktober gaat Metz, een van de meest langstlopende ‘real house’ concepten in Nederland, opnieuw XXL in de meest legendarische locatie in Rotterdam: Het World Trade Center!

Het WTC is met afstand een uiterst bijzondere locatie in de Havenstad. Met een wervelend uitzicht over de stad aan de Coolsingel is dit meer dan een exclusieve venue. De entree, de entourage, het fenomenale bouwwerk en natuurlijk het interieur doet menig mens nog steeds versteld staan bij binnenkomst. Ideaal dus voor Metz!

PHASE 1 & 2 TICKETS UITVERKOCHT

Ze gingen hard en ze gingen vooral ook erg lekker… alle fase 1 (die-hard tickets) en fase 2 (incrowd tickets) zijn over de digitale toonbank geschoten. Metz leeft!

LAATSTE FASE NU ONLINE VERKRIJGBAAR

De derde en tevens de laatste fase kaarten zijn nu online verkrijgbaar en kosten 27,50 (ex fee) en kun je bestellen deze website.

EXTRA VERRASSINGEN MET LATIN LOVERS & CHRIS ROX

Niet alleen Metz XXL neemt acte de présence deze datum, er staan nog een tweetal verrassingen op het programma. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, Latin Lovers, bestaat op deze datum exact 12 jaar (!) en zal dit groots en uitgedost gaan vieren in haar eigen area. Daarnaast zal resident Chris Rox ook nog eens zijn verjaardag vieren en heeft hiervoor een groot aantal artiesten uitgenodigd, leuk!

EXTRA DIKKE LINE-UP MET MYSTERY GUEST EN UNIEKE BACK2BACK SESSIONS

En over de artiesten gesproken, dit is een heel mooi lijstje geworden. Internationale en nationale helden komen vanuit alle windstreken om het eerste indoor event samen met ons groots aan te pakken. Een hoog muzikaal niveau wordt begeleid door de deejays: Mystery Guest, Prok & Fitch (UK) Benny Rodrigues, Gregor Salto, La Fuente, Funkerman b2b Jasper Clash, Rene Amesz b2b Illfort Grants, Leroy Styles b2b Stefan Vilijn, Chris Rox, 2Dirty, Nothing But Funk, Quincy Mariano & Luciano Genoa en de avond zal gehost worden door de ‘master of ceremony’ Roga en Patrick Brown. Dit alles zal vakkundig worden verdeeld over twee uitgedoste area’s, gaaf!

BOTTLE SERVICE, FOOD CORNER & LOCKERS

Voor de dorstlessers hebben we voor het gemak een unieke bottle bar tijdens Metz XXL. Hier vindt je een ruim assortiment met verschillende mooie dranken om een flesje sterk te bestellen, soms net even wat makkelijker! Verder is er voor de lekkere trek een food corner en maken we gebruik van lockers om je spullen veilig in op te kunnen bergen. Tevens beschikt het WTC over luxe toiletten.

LAST BUT NOT LEAST…

Het event Metz XXL is van 22.00 tot 05.30 en misschien gaan we nog wel iets langer door…Parkeren kan in de omliggende parkeergarage’s en de minimale leeftijd is 18+. Tot zaterdag 7 oktober, zin in!