zaterdag 23 april 2016

METZ XXL​

22:00 - 05:00
WTC, Rotterdam

 

Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 23 april is er weer een Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar april editie weer grootser dan groots. Ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgedost in wederom een van de meest unieke locaties van Rotterdam: Het World Trade Center! ‘The Real House Event’ is inmiddels een vaste gast in deze toffe hotspot na eerdere succesvolle en legendarische edities!

Het WTC is een van de grootste en meest bijzondere locaties die Rotterdam rijk is. Met een wervelend uitzicht over Rotterdam en gelegen in hartje centrum is dit met vlag en wimpel een uiterst exclusieve locatie te noemen. Perfect dus voor de setting van Metz om weer eens groots voor de dag te komen in haar thuisbasis Rotterdam. Tijdens deze XXL editie zal Metz zo dik mogelijk uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects die je alleen hebt meegemaakt als je aanwezig bent geweest en natuurlijk nog veel meer verrassingen. Uiteraard zal 1 area niet genoeg zijn en zal het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland een extra area stevig onder handen nemen: Latin Lovers is er weer bij!

LINE UP

Hij is groots, hij barst uit zijn voegen en hij is meer dan XXL: de line up… lezen jullie even mee? Benny Rodrigues, Roog, Erick E, Gregor Salto, La Fuente, Funkerman, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Chris Rox, Jasper Clash, 2Dirty, Bryan Dalton, De La Montagne, MC Haits en MC Patrick Brown staan klaar om de dikste house klappers af te vuren richting de dansvloeren over 2 area’s! We just can’t get enough….

EXTRA AREA: LATIN LOVERS

Zoals al eerder genoemd, is Latin Lovers er dit keer weer bij. Nadat zij met succes bij de vorige Metz XXL haar 10 jarige jubileum had afgesloten tijdens Metz XXL, kon de organisatie er dit keer natuurlijk niet omheen. Een extra area volledig uitgedost met zomerse taferelen, tropische invloeden en natuurlijk de herkenbare latinhouse sound van dit concept passeren de revue. Leuk dat ze er weer bij zijn!

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE PRESALE IN VOLLE GANG!
Alle earlybird tickets zijn inmiddels uitverkocht, helemaal super! Metz leeft en we kunnen niet wachten tot het 23 april is, we stevenen af op een volle bak! 😉 De normale kaarten zijn nu online in de verkoop, deze kaarten kosten 25,- euro per stuk. Je kunt ze online bestellen via BUY TICKETS bovenaan dit bericht.

SPECIALE COMBI TICKETS UITVERKOCHT

Leuk! De combi tickets voor Metz XXL en de ‘on the beach’ editie op zondag 15 mei in BC Royal, Hoek van Holland zijn inmiddels uitverkocht. Metz is a feeling!

BOTTLE BAR

Net even iets meer en net even iets makkelijker? Dat kan gewoon. Tijdens Metz XXL zal er weer een bottle bar aanwezig zijn zodat je met je vrienden en vriendinnen voor het gemak een flesje sterke drank kunt bestellen. Altijd fijn!

FOOD CORNER

Net even trek in een broodje of een goeie snack? Voor de lekkere trek hebben we een speciale food corner waar je allerlei lekkere broodjes kunt aanschaffen. Ideaal om even de calorietjes bij te vullen die eraf gedanst zijn!

KLUISJES AANWEZIG

Ook altijd handig om te weten, is dat er deze avond voldoende kluisjes zullen zijn voor je jas en andere waardevolle spullen.

MELD JE AAN!

Laat zien dat je naar Metz XXL gaat en meld je aan bij het event op Facebook, zo blijf je ook op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Tot zaterdag 23 april in het WTC Rotterdam, de deuren openen om 22.00 uur en Metz XXL zal doorgaan tot 05.00 uur. De minimum leeftijd is 18+.