donderdag 24 december 2015

METZ ON THE BEACH ‘CHRISTMAS EDITION’​

20:00 - 02:00
Strandclub View, Rockanje

 

Inmiddels vaste prik ieder jaar, want de start van de Feestdagen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande vier jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op Kerstavond, namelijk op donderdag 24 december! In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een line-up van zeer hoog muzikaal niveau: Benny Rodrigues (2 hour set) Chris Rox b2b Jasper Clash (3 hour set) Richard Penning en MC Patrick Brown!

STRANDCLUB VIEW & METZ

Zoals al eerder genoemd, zal Strandclub View haar locatie volledig omtoveren tot een ware kerst sensatie. Een betere start van je Feestdagen is er niet, want op deze manier zit jij zeker weten met een brede glimlach de avond erna aan het diner. Metz heeft een rijke geschiedenis in Rockanje met legendarische strandfeesten binnen -en buiten en aangezien het nu winter is, zal het gewoon lekker intiem binnen plaatsvinden in een verwarmde View. We beginnen op tijd en we eindigen op een schappelijke tijd, zodat je de rest van de Feestdagen gewoon uitgerust bent: 20.00 tot 02.00 uur.

BENNY RODRIGUES (2 HOUR SET)

Woorden schieten tekort als we deze man nog moeten introduceren. Rotterdammer pur sang en een muzikaal brein wat tot ongekende hoogte reikt wanneer hij zijn talent uitoefent richting de dansvloer. Normaal komt Benny Rodrigues altijd een uurtje draaien, maar speciaal voor Metz komt hij maar liefst een twee (!) uur set afvuren op het fantastische Metz publiek. Iets waar iedereen alleen maar trots op kan zijn!

3 HOUR SET CHRIS ROX & JASPER CLASH

En op veler verzoek, zullen onze krachtpatsers en house meesters van de oldskool orde ook een unieke drie uur (!) back 2 back dj set presenteren. We hebben het natuurlijk over Chris Rox en Jasper Clash, die house muziek door hun aderen hebben stromen. De drie uur set die zij vorig jaar met kerst op een presenteer blaadje afleverden, staat bij iedereen nog vers in het geheugen. Dan hoeven we het helemaal niet te hebben over de legendarische set die zij dit jaar nog met Pasen door de duinen van Rockanje pompte. Geweldig!

De avond zal worden opgewarmd door Richard Penning, die zijn debuut al maakte tijdens Metz in Blender en de host van de avond is MC Patrick Brown. Trap dus de kerstdagen af met je vrienden van Metz bij deze heerlijke Christmas Special! Samen met Strandclub View zal Metz de gehele locatie omtoveren tot een ware Kerstsensatie!

Kaarten kosten 15 euro en zijn online te bestellen via deze website en dan zien we jou op Kerstavond: donderdag 24 december!