zaterdag 18 februari 2017

METZ XXL – 18 YEARS ANNIVERSARY​

22:00 - 05:30
WTC, Rotterdam

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMetzNewsUpdates%2Fvideos%2F1537364916281365%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

SERIOUSLY?! Een mijlpaal voor ‘the real house event’ is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland. Een kroon die behoort tot een troon, een troon die moet staan op een prachtig toneel: Het World Trade Center! Na succesvolle en legendarische nachten met de XXL edities, is er voor deze keiharde ‘party of the year’ opnieuw gekozen voor de hotspot in het centrum van Rotterdam. Dus, 18 Years Anniversary op, hoe kan het ook anders en heel toepasselijk: zaterdag 18 februari 2017!

PHASE 1 & 2 TICKETS UITVERKOCHT

Ze gingen hard en ze gingen lekker… de fase 1 ‘die-hard tickets’ en ook de fase 2 ‘incrowd tickets’ gingen harder dan verwacht over de digitale toonbank en dat resulteerde dan ook snel in het feit dat Metz het bordje ‘uitverkocht’ op de deur kon hangen bij deze twee tickets fases. Alleen maar leuk!

PHASE 3 IN VOLLE GANG!

De voorverkoop fase 3 is nu online en inmiddels in volle gang. Dit zijn de de normale presale tickets en kosten 27,50 euro (ex fee)
Je online bestellen via deze website, bovenaan bij de button ‘buy tickets’.

LINE UP
Een arsenaal aan top artiesten, de crème de la crème van de Nederlandse house scene en nog ver daarbuiten. Superlatieven schieten tekort maar toch gaat Metz het proberen uit te leggen. Lezen jullie even mee: Roog back 2 back Erick E, Benny Rodrigues, Man Without A Clue vanuit de ‘Defected in the house’ stal, Gregor Salto, La Fuente, Funkerman, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Chris Rox back 2 back Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, De La Montagne en hosted door MC Roga en Patrick Brown. Als dit geen neusje van de zalmmoot is, dan weet Metz het ook niet meer. Een keiharde programmering verdeeld over twee (!) unieke area’s, nu al zin in!

LATIN LOVERS
Zoals wel vaker een leuke en gouden combinatie: Latin Lovers is erbij! Met een geheel eigen area in de stijl van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, komen alle tropische en zomerse verwachting vanzelf naar boven. Sexy latinhouse gevuld met zinderende vocalen, trommels en veel energie: dat is Latin Lovers! Voel je thuis in de jungle van dit Rotterdamse succes concept wat door heel Nederland harten heeft veroverd en dit ook op 18 februari opnieuw zal gaan doen… leuk!

WORLD TRADE CENTER
Meerdere area’s, dik geluid, top of the bill special effects, luxe entourage en entree, food corner, bottle bar, lockers, dikke line-up met (inter)nationale helden en nog veel meer zoals je van het concept mag verwachten wordt allemaal achter de schermen geregeld. Het event is van 22.00 tot 05.30 uur en de minimale leeftijd is 18+. Deze 18 years anniversary zal nog lang naschokken in de stad…

VIP
Voor het eerst heeft Metz een aantal VIP tafels beschikbaar voor de XXL editie in het WTC. Wil jij net even met iets meer luxe en allure ons 18 jarige bestaan vieren? Stuur dan een mail voor informatie en reserveringen naar vip@footclubevents.nl – let op: beperkt aantal tafels beschikbaar!

VOLG ONS:

In de aanloop naar het feest is er regelmatig wat leuks te melden. Wil je op de hoogte blijven? Like de facebookpagina www.facebook.com/metznewsupdates en blijf up 2 date!

Natuurlijk zit Metz ook op twitter @metz_on_sunday en instragram @metzonsunday Volg ons en gebruik als je ons wat wil melden #metzonsunday