zaterdag 8 december 2018

METZ – THE REAL HOUSE EVENT​

22:00 - 03:00
Bink Rooftop, Den Haag

 

 

Pssst… Metz heeft een nieuwe locatie!

Achter de schermen zit Metz ‘The Real House Event’ nooit stil. Na de zomer had dit concept het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek. Op nog geen 15 km. van Rotterdam, vlakbij de snelweg met uitzicht over de skyline van Den Haag de meest vette rooftop club van Nederland: BINK ROOFTOP!

BINK ROOFTOP.

Op de 5e etage van het markante BINK36 gebouw, vlakbij het Haagse centraal station, is sinds kort bar/restaurant/club BINK geopend. Een prachtige venue (met 2 dakterrassen) en een adembenemend panorama uitzicht over de Haagse skyline.

BINK is zowel te voet (vlakbij Den Haag Centraal & HS), als met de fiets en auto makkelijk te bereiken. Parkeren is geheel gratis.

BACK TO THE CLUB VIBE

Metz gaat voor deze editie weer helemaal terug naar het club gevoel. Met een perfecte tijd van 22.00 tot 03.00 uur zodat je van begin tot eind vijf uur lang kunt dansen op extra lange sets van onze headliners deze avond: La Fuente, Chris Rox en Jasper Clash en allen vocaal ondersteun door MC Roga. Wij kunnen alvast beamen om lekker op tijd te komen!

PRESALE

De locatie was nog niet eens bekend, maar binnen 24 uur waren alle beperkte ‘mystery tickets’ al uitverkocht. We zijn nu over op de regular tickets en deze kosten maar 17,50 ex fee.

Let op: vanwege de exclusiviteit en intimiteit van Bink Rooftop kunnen we maar een beperkt aantal kaarten verkopen. Vol is in deze ook echt vol, we kunnen daarna geen uitzonderingen meer
maken helaas… een gewaarschuwd mens 😉

#METZISAFFELING