woensdag 24 mei 2017

METZ ON WEDNESDAY​

21:00 - 04:00
Munch, Rotterdam

 

Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie! Deze avond start Metz on Wednesday om 21.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo’n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? Roog, Erick E, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Apex Deep en de avond wordt gehost door MC Patrick Brown.

‘The big boys in the business’ en ‘The heavyweights in the game’… noem ze maar zoals je wilt, feit is dat Roog en Erick E op deze dag in de lune up staan en iedereen weet dan wat er staat te gebeuren. Dikke house zal deze avond op de dansvloer neerstrijken. Chris Rox & Jasper Clash leggen ook deze editie de lat weer hoger met de enige echte Rotterdamse house sound. Ook Illfort Grantz zal deze avond weer wat plaatjes opzetten met puur gevoel zoals alleen hij dat kan, echte house gegarandeerd! En ook dit keer weer een nieuw gezicht op Metz: Aphex Deep. Deze man zal jullie bij binnenkomst verrassen met een heerlijke set en als je hem ziet en hoort draaien dan is er 1 woord die alles samenvat: passie! De avond wordt gehost door MC Patrick Brown, leuk dat hij er weer bij is!

Metz is deze keer dus op woensdag 24 mei met een extra editie. De volgende dag is het Hemelvaart en is iedereen lekker een dagje vrij, reden voor een Metz editie dus! Van 21.00 tot 04.00 uur zal Club Vie weer worden omgetoverd tot de echte ‘real house’ tempel van Rotterdam. Club Vie staat bekend om het beste barpersoneel en de lekkerste cocktails van Rotterdam.

Tevens heeft Metz op deze avond de beschikking over een aantal VIP tafels met de bijpassende goeie service. Heb je interesse? Stuur ons dan even een mailtje voor info en reserveringen naar vip@footclubevents.nl

Tickets kosten maar 15 euro (ex fee) en zijn alleen online verkrijgbaar via deze website, www.metzevents.nl en www.clubvie.com/tickets