zondag 15 mei 2016

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

 

We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 15 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!

The Real House Event doet met Pinksteren haar naam eer aan, want er zal een aardig arsenaal aan Nederlandse toppers in de booth verschijnen waaronder Franky Rizardo! Deze technisch zeer begaafde dj kan niet alleen een set draaien waarin je wordt meegenomen langs alle stranden van Ibiza, hij is ook nog eens een van de meest getalenteerde Nederlandse producers in de house scene. Zijn laatste track ‘Keep My Cool’ is een hit voor de komende zomer is pronkt op het prestigieuze label van Defected. Daarnaast heeft Franky Rizardo ook nog eens een eigen concept met radioshow en festival hostings in de vorm van een event: FLOW! Maar er is meer… ook Erick E, een graag geziene gast achter de decks van Metz bood zelf aan om weer een strandset te komen draaien. Kracht, passie, kwaliteit en hoog niveau zijn de vier termen die passen bij deze goedlachse dj. De rest van de line up wordt compleet gemaakt met Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz en MC Patrick Brown.

Metz & Beachclub Royal zorgen al zes (!) jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland. En op deze Eerste Pinksterdag (de volgende dag is iedereen vrij) zal de eerste editie van deze zomer plaatsvinden aan het geliefde strand van alle Metzers. Natuurlijk beginnen ze al vroeg, om 16.00 uur en het gaat door tot 01.00 zodat iedereen gewoon nog van zijn Tweede Pinksterdag kan gaan genieten.

PRESALE

Kaarten voor dit nu al unieke strandfeest kosten 15,- (ex fee) en zijn online te bestellen via bovenstaande BUY TICKETS button.