zondag 4 juni 2017

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 4 juni is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al jaren achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal! Vanaf 16.00 uur ben je welkom en we gaan deze dag door tot 01.00 uur.

LINE-UP
‘The Real House Event’ doet met Pinksteren zondag 4 juni bij Beachclub Royal in Hoek van Holland haar naam eer aan, want er zal een aardig arsenaal aan Nederlandse toppers in de booth verschijnen waaronder Benny Rodrigues! Deze zeer begaafde dj kan niet alleen een set draaien waarin je wordt meegenomen langs alle stranden van Ibiza, hij is ook nog eens een van de meest geboekte djs van Nederland en staat garant voor een hele vette set op het strand van Hoek van Holland. Maar er is meer… ook Erick E, een graag geziene gast achter de decks van Metz bood zelf aan om weer een strandset te komen draaien. Kracht, passie, kwaliteit en hoog niveau zijn de vier termen die passen bij deze goedlachse dj. De rest van de line up wordt compleet gemaakt met Chris Rox, Jasper Clash, Diepuis, llfort Grantz en MC Roga.

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VVK IN VOLLE GANG
Alle ealrybirds zijn over de digitale toonbank geschoten. Metz leeft! De normale voorverkoop is daarom nu ook losgebarsten en deze kaarten kun je online bestellen via deze website. Kaarten kosten 17,50 per stuk.

Tot op zondag 4 juni bij de ‘Pinkster Sunday’ editie!