zondag 20 mei 2018

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

NO SUNDAY WITHOUT METZ… en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland. Op deze, voor de meeste, vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij Beachclub Royal in Hoek van Holland. Vanaf 16.00 uur ben je welkom en we gaan deze dag door tot 01.00 uur… lekker toch?!

BC ROYAL
Metz on the Beach, het concept wat al meer dan 19 (!) jaar rijkelijk vloeit door de aderen van alle house liefhebbers, is weer oud en vertrouwd terug op haar favoriete locatie. Want tussen de zandkorrels door en aan de kust van Hoek van Holland pronkt verreweg het beste strandpaviljoen van Nederland, en laat dit nou nèt even dé venue bij uitstrek zijn voor een legendaische editie ‘on the beach’ bij: Beachclub Royal in Hoek van Holland!

LINE-UP
Met een muzikale invulling van onze helden Roog, Erick E, Dennis Quin, Chris Rox, Jasper Clash, het debuut van GoodLife en als host MC Patrick Brown zit het qua ‘real house sound’ meer dan goed. We posteren een dikke geluidsset, zorgen voor de juiste setting en kijken vooral heel erg uit naar jouw komst. En mocht het weer toch nog een beetje tegen zitten (waar we niet van uit gaan) dan zijn we uiteraard gewoon overdekt!

PRESALE
De kaartverkoop voor de eerste Metz op het strand van Hoek van Holland is inmiddels online losgebarsten. Je kun je kaarten voor maar 17,50 (ex fee) bestellen via www.metzevents.nl – let op: op = op!

Tot op zondag 20 mei in Hoek van Holland! #METZISAFEELING