zondag 15 juli 2018

METZ ON THE BEACH​

19:00 - 01:00
Strandclub View, Rockanje

 

 

De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de ‘outdoor’ editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten. We gaan uit van mooi weer en mocht het tegenvallen (waar we uiteraard niet vanuit gaan) dan zorgen we daar uiteraard ook voor. Nu al zin in, nu al zin in de zomer!

Zoals gezegd, zoals gedaan. Metz gaat op deze zonnige zondag ‘outdoor’ bij onze vaste locatie aan de Tweede Slag in Rockanje. Vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur neemt ‘The Real House Event’ de kust over met het leukste publiek, de beste dj’s en natuurlijk nog veel meer kwaliteit.

OUTDOOR
Met 26 graden op de teller is het besluit definitief beklonken: Metz gaat deze dag compleet outdoor! Speakers naar buiten, dj’s naar buiten, wij naar buiten, kortom: alles lekker outdoor onder de zon en de sterren zoals het hoort!

METZ GAAT UITVERKOPEN
Door het goede nieuws van Metz aanstaande zondag compleet outdoor gaat, kunnen we wat extra kaarten verkopen maar de verwachting is dat we hierdoor in de voorverkoop zullen uitverkopen. We willen ook kwaliteit blijven bieden, dus er worden extra maatregelen genomen zoals extra toiletvoorzieningen en je kan zelfs de WK finale binnen kijken (wel echt alleen binnen). Haal dus nu nog snel je laatste kaarten in huis voordat we uitverkocht zijn. Kaarten kosten 17,50 (ex fee) en kunnen online besteld worden via metzevents.nl

LINE-UP MET OA DJ RAE (UK)
Speciaal vanuit de UK laten we een vertrouwd, internationaal gezicht overvliegen met ook nog eens een gouden stem: DJ RAE! Met een live set gecombineerd met haar zinderende vocalen, hebben we op veler verzoek deze wonderschone dame weer terug gehaald naar Metz voor de enige echte zomerse editie. Een beetje Ibiza in Rockanje zeg maar 😉 Tof! En om het helemaal af te maken komt ook nog eens Benny Rodrigues langs voor een energieke set zoals alleen hij dat kan… fijn dat hij nog een plekje kon maken in zijn drukke (festival)agenda!

Verder staan deze dag de krachtpatsers van de house Chris Rox en Jasper Clash op het programma, komt Kim Kaos weer terug naar de plek waar het voor haar allemaal begon en host MC Patrick Brown de dag met stem.

Last but not least: Vol is ook echt vol! Tot zondag 15 juli!