zondag 26 augustus 2018

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Strandclub View, Rockanje

 

 

Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren… gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen. Perfect dus voor een strandfeest! Met de opening met DJ RAE nog vers in het geheugen, gaan alle pijlen nu richting Metz on the beach in Beachclub View, Rockanje op zondag 26 augsutus. ‘Closing our summer in style’ is het thema en dat gaan we doen ook, want bij mooi weer zijn we opnieuw helemaal ‘outdoor’!

Zoals gezegd, zoals gedaan. Metz gaat op deze zonnige zondag ‘outdoor’ bij onze vaste locatie aan de Tweede Slag in Rockanje. Vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur neemt ‘The Real House Event’ de kust over met het leukste publiek, de beste dj’s en natuurlijk nog veel meer kwaliteit.

Line-up met oa Low Steppa (Defected)
Toch wel een dingetje om deze held en house goeroe over te laten komen voor Metz… hij stond al menig maal op de radar maar nu is het dan eindelijk gelukt om hem te strikken: Low Steppa (UK) komt naar Metz! Ja zal hem waarschijnlijk kennen van zijn DJ sets bij Defected, Amsterdam Open Air, Tomorrowland, Mysteryland, FLOW en Lakedance. Hij heeft dus zijn voetsporen in de Benelux al geplaatst maar nog nooit eerder stond hij op het strand… uniek voor hem en voor alle Metzers!

En om het helemaal af te maken hebben we ook nog eens onze helden Erick E en Dennis Quin toegevoegd aan de line-up voor nóg meer kwaliteit. Dit wordt een dingetje hoor! Verder staan deze dag de krachtpatsers van de house Chris Rox en Jasper Clash op het programma en host MC Roga de dag richting de nacht met stem.

Early beach tickets uitverkocht
De eerste ‘early beach tickets’ zijn allemaal al een lange tijd uitverkocht. Metz in Rockanje leeft als nooit tevoren! Reguliere kaarten kosten 17,50 (ex fee) en kunnen online besteld worden via metzevents.­nl

Last but not least: Metz in Rockanje is de laatste jaren in de voorverkoop uitverkocht. Wij adviseren iedereen dan ook om op tijd zijn of haar kaartje aan te schaffen, voordat het te laat is. Vol is ook echt vol! Tot zondag 26 augustus!