zondag 21 april 2019

METZ ON THE BEACH​

19:00 - 01:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

 

 

Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale ‘Easter Sunday’ tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2019 op de Paaszondag van 21 april. De volgende dag is toch bijna iedereen vrij! Locatie bij uitstek is natuurlijk een heerlijke verwarmde (mocht het nodig zijn) en met dik geluid uitgedoste Beachclub Royal in Hoek van Holland!

Aan de line-up zal het niet liggen, want de beste dj sets hoor je natuurlijk altijd bij ‘The Real House Event’. Metz blijft haar naam hoog houden, want voor de Paaszondag zullen de helden La Fuente, Funkerman, Chris Rox, Jasper Clash, Kim Kaos en MC Patrick Brown in de dj booth staan voor de fijnste tunes in de vorm van house muziek op zijn best. La Fuente is niet meer te stoppen. Van de grootste festivals tot de mooiste en dikste clubs en bij Metz staat deze topper gewoon op het strand. Funkerman is inmiddels geen onbekende meer op Metz want wanneer deze man in de line up staat dan weten we het zeker: los! De krachtpatsers Chris Rox en Jasper Clash zullen ook deze keer weer de Rotterdamse house sound op de dansvloer afvuren. De line up is compleet met de wonderschone maar vooral muzikale Kim Kaos. Kim is inmiddels zeker geen onbekende meer achter de draaitafels van Metz, leuk dat ze er weer bij is! MC Patrick Brown is onze gastheer…tof!

Omdat Metz tijdens Pasen altijd is uitverkocht, raden we iedereen aan om kaarten in de voorverkoop te bemachtigen. Early beach kaarten kosten 12,50 euro (ex fee) per stuk de normale kaarten kosten 17,50 ex fee.
Je kunt ze online bestellen via metzevents.­nl

Het event is van 19.00 tot 01.00 uur, kom lekker op tijd! Tot Paaszondag!