zondag 5 augustus 2018

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

De tweede Metz on the Beach deze zomer: “Let’s go to the beach!” is ons thema en iedereen mag het weten. Op zondag 5 augustus laten we de zandkorrels schudden aan het strand van Hoek van Holland en de golven zullen met een heerlijk briesje meedansen. Locatie voor deze nu al legendarische dag: Beachclub Royal!
 
Zoals gezegd, zoals gedaan. Metz gaat op deze zonnige zondag voor niks minder dan legendarisch bij onze vaste locatie in Hoek van Holland. Vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur neemt ‘The Real House Event’ de kust over met het leukste publiek, de beste dj’s en natuurlijk nog veel meer kwaliteit.

LINE-UP MET OA ROOG & LA FUENTE
Voor de line-up zoekt ‘the real house event’ het dit keer binnen de eigen grens. Hollandse House Helden Roog en La Fuente staan op het programma voor heerlijke sets tijdens de zonsondergang. Overvolle agenda’s werden meteen aan de kant geschoven toen wij ze belden, want ze staan maar al te graag op Metz dit zomerseizoen: doet ons goed! Verder staan deze dag de krachtpatsers van de house Chris Rox en Jasper Clash op het programma en is er een nieuw gezicht toegevoegd aan de line-up: DJ Tierap! Onder de vleugels van Franky Rizardo is dit talent hard bezig in de studio en zijn zijn dj-sets bij ons niet verborgen gebleven. Heel gaaf om hem toe te voegen aan de line-up! De boys Vinny James & MC Patrick Brown maken de line-up met meer dan 200% compleet. Nu al dik!

EARLY BEACH TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VVK IN VOLLE GANG
Met de aanhoudende zomer in Nederland waren de early beach tickets alweer in een rap tempo uitverkocht: Metz on the beach leeft! De reguliere tickets zijn dus nu online en kosten 17,50 (ex fee) en kun je online bestellen via METZevents.nl

WEERSVERWACHTING: 26 GRADEN EN ZON
Heel Nederland staat op zijn kop, want voor het eerst in jaren kunnen we eindelijk spreken van een heerlijke zomer. Uiteraard houden wij alle weersites in de gaten en eigenlijk zeggen ze allemaal hetzelfde voor zondag 5 augustus: het wordt 26 graden met een zonnetje, een klein windje en dus de ideale temperatuur voor een strandfeest! Leuk!

Last but not least: Metz in Hoek van Holland is deze zomer steevast in de voorverkoop uitverkocht. Wij adviseren iedereen dan ook om op tijd zijn of haar kaartje aan te schaffen, voordat het te laat is. Vol is ook echt vol! Tot zondag 5 augustus!

#METZISAFEELING