zondag 27 augustus 2017

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Strandclub View, Rockanje

Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 27e trekken we de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale ‘Summer Closing’ en ‘The Real House Event’ host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub View te Rockanje met een geweldig programma: La Fuene, Funkerman, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz en MC Patrick Brown!

Op deze dag komen de eerste zomerse tunes aan de Tweede Slag al om 16.00 uur uit de speakers en zal het leukste strandfeest van het jaar pas eindigen om 01.00 uur.

Zoals hierboven al genoemd zal er een geweldige headliner de kust van Rockanje komen opzwepen: niemand minder dan La Fuente! Nog nooit eerder draaide La Fuente op een editie in Beachclub View in Rockanje dus dit werd wel een keertje tijd. Deze house held staat op vrijwel ieder gerenommeerd festival in Nederland, La Fuente neemt iedereen mee in extase. Funkerman is de volgende hoofdact op het programma van Metz on the Beach. Hij reist werkelijk over de hele wereld en heeft inmiddels zijn sporen verdiend op Metz. Altijd 100% dansgarantie wanneer hij weer 1 van zijn powerhouse sets uit de speakers laat knallen.

Maar ook de residents Chris Rox en Jasper Clash, die beiden nog nooit zo’n drukke zomer hebben gehad met festivals en gigs in de deephouse en techhouse scene zijn er uiteraard bij. De topper Illfort Grantz, die inmiddels geen introductie meer nodig heeeft en zijn naam in de scene meer dan waar aan het maken is, pronkt op de programmering. MC Patrick Brown is de host van de dag, nu al zin in!

De kaartverkoop voor Metz on the Beach is inmiddels in volle gang. Earlybirds zijn reeds uitverkocht. Er komt natuurlijk weer zomers weer aan en dat stimuleert iedereen voor een strandfeest! Alle Metzers zijn er al bekend mee, maar de organisatie wil het nogmaals benadrukken: koop je kaarten in de voorverkoop! De normale kaarten kosten 17,50 euro in de presale en zijn te bestellen via deze website, bovenaan via de button ‘buy tickets’.