zondag 9 juli 2017

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Strandclub View, Rockanje

Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 9 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische ‘On The Beach’ editie in Strandlcub View te Rockanje voor een zomerse zondag!

Op deze dag begint het tofste beach event van het jaar op veler verzoek weer traditioneel om 16.00 uur voor de bekende zonsondergang en zal het pas eindigen om 01.00 uur, zodat we de volgende dag weer fris op het strand kunnen liggen.

‘The big boys in the business’ en ‘The heavyweights in the game’… noem ze maar zoals je wilt, feit is dat Roog en ook Erick E in de line-up staan. Deze headliners van het eerste Metz uur zijn niet de enigen op de programmering, want ook Rene Amesz komt weer terug naar het strand van Rockanje. Zijn releases gaan wereldwijd de charts in op fenomenale labels zoals oa Toolroom en Spinnin’ Deep. Toch een beetje internationale allure! De line-up wordt meer dan ooit compleet gemaakt door Chris Rox en Jasper Clash die de kroon zullen spannen met een dikke house set met ballen en zinderende vocalen voor maar 1 ding: FEEST! Deze nu al legendarische dag zal muzikaal worden afgetrapt door De La Montagne, ook wel bekend als DJ Denniz met zijn unieke soulfull sound, lekker! MC Patrick Brown zal de dag in het zonnetje hosten.

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VVK IN VOLLE GANG!

Het was spits uur op onze website tijdens de start van de verkoop van de eerste earlybird tickets. In een record tijd van 3 uur (!) waren de eerste fase tickets er compleet doorheen en dus ook uitverkocht. Dit resulteert in het feit dat de normale verkoop dan ook gestart is en meteen in volle gang! Tickets kun je bestellen via deze website via de button ‘buy tickets’ en kosten 17,50 (ex fee). Wij raden aan: haal je tickets op tijd in huis! Vol = vol en op = op!

Tot zondag 9 juli, Metz is a feeling!