zondag 21 augustus 2016

METZ ON THE BEACH​

16:00 - 01:00
Strandclub View, Rockanje

Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken we de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale ‘Summer Closing’ en ‘The Real House Event’ host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits! Op deze dag komen de eerste zomerse tunes aan de Tweede Slag al om 16.00 uur uit de speakers en zal het leukste strandfeest van het jaar pas eindigen om 01.00 uur.

Zoals hierboven al genoemd zal er een geweldige headliner de kust van Rockanje komen opzwepen: niemand minder dan de boss himself Benny Rodrigues! Nog nooit eerder draaide Benny op een outdoor editie in Strandclub View in Rockanje dus dit werd wel een keertje tijd. Deze house legende staat op vrijwel ieder gerenommeerd festival in Nederland zoals Pacha Festival en zelfs op Lowlands. Rollende beats, funky vocalen, Benny neemt iedereen mee in extase. Ferreck Dawn is de volgende hoofdact op het programma van Metz on the Beach. Zijn hit met Franky Rizardo – Baby Slow Down ging werkelijk over de hele wereld de hitparade’s in en de opvolger met Rene Amesz – Lord is nog steeds rijzende. Hierdoor is Ferreck een groot artiest in het buitenland en is zijn ster in ons land rijzende. Houdt deze toffe dj in de gaten, want Nederland heeft er een nieuwe headliner bij!

Maar ook de residents Chris Rox en Jasper Clash, die beiden nog nooit zo’n drukke zomer hebben gehad met festivals en gigs in de deephouse en techhouse scene zijn er uiteraard bij. De toppers Illfort Grantz en Richard Penning, die inmiddels geen introductie meer nodig hebben en hun naam in de scene meer dan waar aan het maken zijn, pronken op de programmering. MC Haits is de host van de dag, nu al zin in!

De kaartverkoop voor Metz on the Beach is inmiddels in volle gang, er komt natuurlijk weer zomers weer aan en dat stimuleert iedereen voor een strandfeest! Alle Metzers zijn er al bekend mee, maar de organisatie wil het nogmaals benadrukken: koop je kaarten in de voorverkoop! De kaarten kosten 15 euro in de presale en zijn te bestellen via deze website via de button ‘buy tickets’ hier boven.