zondag 16 juni 2019

METZ ON THE BEACH​

17:00 - 23:59
Beachclub Bloomingdale, Overveen

 

 

Iedereen de agenda’s en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten. The Real House Event heeft deze zomer maar liefst 2 (!) nieuwe locaties en de eerste is een keihard feit: Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal!
Met een dik geluidssysteem, perfecte intieme setting, de mogelijkheid om buiten (!) in de open lucht en onder de sterren een strandfeest te organiseren hebben ons doen overtuigen… house keert terug naar Bloemendaal! Daar waar ‘vroeger’ helden en concepten zoals Erick Morillo, Defected in the house, Sundale, Hed Kandi en Ricky Rivaro standaard op de zondag met de scepter zwaaiden, is het tijd om deze periode van zon, zondag en plezier nieuw leven in te blazen en dan wel op de manier zoals je van Metz gewend bent: kwaliteit & intimiteit!
Line-up is er een vanuit een iets andere hoek, maar daarom zeker de moeite waard. Om iedereen te laten verrassen gaan we op de zondag in Bloemendaal ‘terug naar de roots’ van het strand: intimiteit, kwaliteit en souplesse. Vanuit Duitsland laten we het koningskoppel Mat.Joe overvliegen uit Berlijn. We zijn trots dat we ze hebben weten te strikken, want deze boys vlammen wereldwijd met tracks op Toolroom, Defected, elrow en maken fuore op festivals zoals Tomorrowland en staan deze zomer heel veel op Ibiza: gaaf! Verder hebben we de techhouse goeroe’s van Nederlandse bodem op de kaart staan: Michel de Hey en Luuk van Dijk. Vertrouwd bloed tegenover een nieuwe gloed. Thuishaven, Amsterdam Open Air, Shelter, elrow, DGTL en Verknipt; vaste prik voor deze heren. Uniek dat ze op Metz staan dus, goud in handen! Onze residents Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown ‘bewaken’ de huisstijl zoals alleen zij dit kunnen, lekker!
Earlybird tickets voor de househeads die niet kunnen wachten zijn nu online verkrijgbaar voor maar 12,50 ex fee (op = op) en daarna zullen de kaarten 17,50 ex fee kosten.