vrijdag 1 december 2017

METZ ON FRIDAY‚Äč

17:00 - 00:00
The Boathouse Kralingen, Rotterdam

METZ ON FRIDAY 01.12.17 AT THE BOATHOUSE, ROTTERDAM

Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday. The Boathouse & Metz zullen zorgen voor een knallende avond uit en Metz zorgt dat het aan niets te kort komt, zo zullen er voldoende barren aanwezig zijn en een speciale gin&tonic bar, daarnaast zal de rookruimte overdekt zijn en hebben we voldoende garderobe plekken gereserveerd.De tijden zijn perfect voor een mooi start van jouw weekend: 19.00-02.00 . Een goed begin is het halve werk, vandaar dat er ook meteen een dikke line-up op het programma staat in de vorm van Erick E, Chris Rox, Vinny James, De La Montagne & MC Roga.

The Real House Event is er maar wat trots op, The Boathouse is een feit en mag als locatie toegevoegd worden aan de inmiddels imponerende lijst aan locaties. Met het prachtig uitzicht over de plas van Kralingen, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en alle eerder genoemde feiten lijkt dit ons een perfecte combinatie voor een geslaagde avond uit en een mooi begin van je weekend!

De voorverkoop is al keihard op stoom geraakt en hierdoor zitten wij voor nu al over de 70% verkocht van alle beschikbare kaarten, wacht dus niet te lang, want daarna is het SOLD OUT.

Metz on Friday in The Boathouse te Rotterdam is op vrijdag 1 december van 19.00 uur tot 02.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro en zijn online te bestellen via www.metzevents.nl.