maandag 31 december 2018

METZ NYE CRUISE​

21:00 - 04:30
Metz Cruise, Rotterdam

 

 

De Metz NYE Cruise is volledig uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer online verkrijgbaar en aan de deur / aan boord zullen ook geen kaarten worden verkocht. Let op met kaarten overkopen van anderen via internet of personen die kaarten aanbieden, deze kunnen vals zijn. Aan de deur zullen we dan ook niet in discussie gaan, aangezien we het liefst zo snel mogelijk boarden om zo ook snel te kunnen gaan varen.
BOTTLES MET KORTING 
Nieuw en handig om nóg beter het nieuwe jaar in te luiden: bottles met korting! Bestel nu vooraf via deze website je eigen bottle met korting. In ons assortiment kun je kiezen uit Moët & Chandon Ice, Belvedere + fris naar keuze of Bacardi + fris naar keuze. Je bestelde flessen kun je op de avond zelf afhalen bij de bar. De prijzen die zijn vermeld op de website zijn exclusief toegang tot de Metz NYE Cruise, je hebt dus nog wel een ticket nodig. De bottles met korting zijn te bestellen t/m 31 december 15.00 uur.
BOARDING, KOM OP TIJD, MIS DE BOOT NIET!
De opstapplaats voor de Metz NYE Cruise is bij de Parkhaven 4 in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Opstappen kan van 21.00 tot 22.30 uur. Dit om op tijd bij het Nationale Vuurwerk te arriveren bij de Erasmusbrug. Om 01.00 uur zal het schip nog een keer aanmeren aan de Parkhaven voor een tussenstop en dan kun je opstappen tot 01.30 uur maar dan mis je wel het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Voor de mensen die dan willen afstappen (waar we niet vanuit gaan) is hier ook mogelijkheid voor.
Het schip zal om ca. 04.30 uur terugkeren aan de Parkhaven. Let op: zorg ervoor dat je op tijd bent voor de boarding! Het zou zonde zijn als je letterlijk ‘de boot mist’