zondag 31 december 2017

METZ NYE CRUISE​

21:00 - 05:00
Metz Cruise, Rotterdam

De Metz NYE Cruise gooit ook dit jaar haar trossen los!

Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. ‘The Real House Event’ vindt dan ook dat 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het vijfde jaar achtereen op deze feestdag met de METZ NYE CRUISE! Samen met het fantastische publiek, een heerlijke line-up, een mooi schip en een bezoek aan het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug dat je vanaf de Maas kunt meebeleven, wordt dit met afstand het gaafste Oud & Nieuw event van 2017/2018!

METZ NYE CRUISE
Dit jaar kiest Metz ervoor om de NYE Cruise nóg intiemer en exclusiever te houden. Dit resulteert in het feit dat er maar een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar zijn. Alle voorgaande jaren was de Metz NYE Cruise ruim voor het event compleet uitverkocht. Op = op en vol = vol…

HET NATIONALE VUURWERK VAN ROTTERDAM
Voor de vijfde achtereenvolgende keer viert Metz haar Oud & Nieuw met een NYE CRUISE. Iedereen die hier bij is geweest, weet hoe legendarische deze nachten waren. Om het ‘twaalf uur’ moment nog specialer te maken dan het is, zal het schip om 00.00 uur aanmeren bij de Erasmusbrug om iedereen optimaal te laten genieten van het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet!

LINE UP
Na weken iedereen in spanning te hebben gehouden, presenteert Metz met trots de line up. In de main area zullen de toppers Dennis Quin, Men & Cherry en Rene Amesz met een dikke set het voortouw nemen en de Rotterdamse house sound zal gebracht worden door de krachtpatsers in de scene Chris Rox en Jasper Clash. In de Feelgood Classics Area staan deze avond de mannen van Cue ’n Cue en DJ Denniz. Zij zorgen in deze area voor een heerlijk gevoel. MC Patrick Brown zal NYE hosten zoals alleen hij dat kan! Dus met deze toppers gaan we van Oud naar Nieuw. Nu al zin om de trossen los te gooien.

VOORVERKOOP IN VOLLE GANG
Alle ealrybird tickets zijn weer in een record tempo over de digitale toonbank geschoten. De normale voorverkoop is nu online losgebarsten en deze tickets kosten 44,50 (ex fee, inclusief garderobe & toilet) Je kunt ze online bestellen via deze website. Let op; op = op en vol = vol!

BOTTLES MET KORTING
Nieuw en handig om nóg beter het nieuwe jaar in te luiden: bottles met korting! Bestel nu vooraf via deze website je eigen bottle met korting. In ons assortiment kun je kiezen uit Moët & Chandon Ice, Belvedere + fris naar keuze of Bacardi + fris naar keuze. Je bestelde flessen kun je op de avond zelf afhalen bij de bar. De prijzen die zijn vermeld op de website zijn exclusief toegang tot de Metz NYE Cruise, je hebt dus nog wel een ticket nodig.

BOARDING
De opstapplaats voor de Metz NYE Cruise is bij de Parkhaven 4 in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Opstappen kan van 21.00 tot 22.30 uur. Dit om op tijd bij het Nationale Vuurwerk te arriveren bij de Erasmusbrug. Om 01.00 uur zal het schip nog een keer aanmeren aan de Parkhaven voor een tussenstop en dan kun je opstappen tot 01.30 uur maar dan mis je wel het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Voor de mensen die dan willen afstappen (waar we niet vanuit gaan) is hier ook mogelijkheid voor. Het schip zal om ca. 04.30 uur terugkeren aan de Parkhaven. Let op: zorg ervoor dat je op tijd bent voor de boarding! Het zou zonde zijn als je letterlijk ‘de boot mist’ 😉