vrijdag 1 juni 2018

METZ ON FRIDAY – FLOATING AREA​

16:00 - 02:00
Floating area @ Kralingse Plas, Rotterdam

METZ KOMT MET IETS HEEL UNIEKS DEZE ZOMER: FLOATING AREA BIJ KRALINGSE PLAS!

Een nieuwe locatie, iets bijzonders en iets unieks… De spanningsboog werd gespannen en Metz kan met trots vertellen dat zij op vrijdag 1 juni in samenwerking met Skûtsjesilen Holland, midden op de Kralingse Plas met een eigen floating area (lees: drijvend ponton) iedereen zal gaan verbazen met dit element op het water. Van 16.00 tot 23.00 uur gezellig met elkaar socializen en borrelen onder het genot van een hapje en een drankje op een unieke locatie. Onze borrel op het ponton is deze dag tevens onderdeel van Skûtsjesilen Holland inclusief wedstrijd en prijsuitreiking.

SAMENWERKING SKÛTSJESILEN HOLLAND

Vanaf woensdag 30 mei t/m vrijdag 1 juni vindt dit jaar de 5e editie plaats van Skûtsjesilen Holland. Het Rotterdamse zeilfeest met echte Friese platbodems. Drie dagen lang vormt de Kralingse Plas het decor voor vele sportieve en sociale ontmoetingen, met als rode draad de strijd om de Kralingen Cup. Het ponton op de Kralingse Plas vormt het middelpunt van de zeilwedstrijden en een gevarieerd programma met diversiteit aan entertainment. Meer informatie? Zie http://www.skutsjesilenholland.nl

PICK UP & DELIVERY

Vanaf de kade zullen we jullie met voldoende bootjes naar ons ponton varen en natuurlijk ook weer terug brengen. Voor de goede orde: het is maar een heel klein stukje varen en zeeziek zul je niet worden, want er zijn geen golven op de Kralingse Plas. De pick up & delivery is vanaf de Plaszoom in Rotterdam, dit is nabij ‘Restaurant De Tuin’ en bij aankomst zal duidelijk zijn waar jullie op kunnen stappen richting ons eigen ponton. Het event begint om 16.00 uur en we zullen doorgaan op het water tot 23.00 uur. Let op: de bootjes varen gedurende het gehele evenement.

De beste muziek met live artiesten, lekkere food, mooie dranken en bij minder weer (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) zijn we overdekt.

AFTERPARTY

Het evenement op het water is van 16.00 tot 23.00 uur en daarna doen we ook nog een afterparty in ‘Restaurant De Tuin’ met dj’s en die zal duren tot 02.00 uur. Heb jij een ticket dan heb je dus tevens toegang tot het feest erna. Gezellig!

LIMITED TICKETS ONLY, NO DOORSALE!

De reguliere voorverkoop is nu online en deze kaarten kosten 17,50 (ex fee) per stuk. We willen nogmaals benadrukken dat deze Metz on Friday in samenwerking met Skûtsjesilen Holland zeer uniek en exclusief is en dat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn en er is GEEN deurverkoop. Op = op en vol = vol!

ADVIES: KOM MET DE FIETS OF TAXI

Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk met de fiets, taxi etc. naar ons event te komen. Er is een zeer beperkte parkeergelegenheid rondom de Plaszoom ivm ons evenement. Parkeren kan eventueel langs de Kralingse Plaslaan of bij Restaurant De Schone Lei aan de Plaszoom 500. Let op, het is op vrijdag altijd druk in Rotterdam en een parkeerplek vinden gaat niet gemakkelijk zijn. Ook parkeren bij Boathouse Kralingen is niet mogelijk ivm ons
evenement, dit zal afgesloten zijn. Houdt dus rekening met extra reistijd als je met de auto komt ivm parkeren. Parkeren in Rotterdam is betaald.