METZ

Friday 01.06.2018 - Something Unique
Facebook EventBuy tickets
METZ KOMT MET IETS HEEL UNIEKS DEZE ZOMER: FLOATING AREA BIJ KRALINGSE PLAS!

Metz was al een aantal dagen ’the talk of the town’. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs… maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden. ‘The Real House Event’ zal op vrijdag 1 juni met een drijvend ponton, midden op de Kralingse Plas in Rotterdam met een eigen ‘floating area’ iedereen doen verbazen met dit nieuwe element op het water. Hoe uniek is dit?

PICK UP & DELIVERY

Vanaf de kade zullen we jullie met bootjes naar onze ‘floating area’ varen en natuurlijk ook weer terug brengen. De pick up & delivery is vanaf de Plaszoom in Rotterdam, dit is nabij ‘De Tuin van de Vier Windstreken’ en bij aankomst zal duidelijk zijn waar jullie op kunnen stappen richting ons eigen ‘Metz ponton’. Super leuk en uniek, we hebben er nu al onwijs veel zin in! Het event begint om 16.00 uur en we zullen doorgaan op het water tot 23.00 uur.

Wat en hoe onze ‘floating area’ er precies uit zal gaan zien houden we nog even geheim, we kunnen natuurlijk wel al verklappen dat dit een dikke gecreëerde locatie zal gaan worden. Een gaaf podium, de beste dj’s, een toffe lichtshow, het beste geluid, mogelijkheid tot lekkere food, mooie dranken en bij minder weer (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) zijn we overdekt.

AFTERPARTY

Het evenement op het water is van 16.00 tot 23.00 uur en daarna doen we ook nog een exclusieve afterparty in ‘De Tuin’ en die zal duren tot 02.00 uur. Heb jij een ticket dan heb je dus tevens toegang tot het feest erna. Gezellig!

LINE-UP

Achter de schermen zijn we druk bezig om de programmering voor deze dag rond te krijgen. De eerste artiesten zijn al geboekt en maken we spoedig online bekend. Keep an eye on us 😉

LIMITED TICKETS ONLY!

Alle ‘mystery tickets’ zijn inmiddels uitverkocht. Super gaaf natuurlijk, want we hebben de locatie namelijk helemaal nog niet prijs gegeven! Metz leeft als nooit tevoren, wow!

De reguliere voorverkoop is nu losgebarsten en deze kaarten kosten 17,50 (ex fee) per stuk. We willen nogmaals benadrukken dat deze Metz zeer uniek en exclusief is en dat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Op = op en vol = vol!

#METZISAFEELING!