zaterdag 25 maart 2017

METZ INVITES HOUSE4PLEASURE​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Goed nieuws voor alle fans van ‘real house’ music en een avond ongedwongen stappen met een positieve vibe! Metz ‘the real house event’ heeft er een nieuwe locatie bij en mag met trots de wereld in brengen dat zij op zaterdag 25 maart haar debuut maakt in de nostalgische Winkel van Sinkel in Utrecht. Dit doen zij deze avond niet alleen, want de krachten worden gebundeld met het concept ‘House4Pleasure’ voor nu al een legendarische avond uit!

EARLYBIRD TICKETS

Speciaal voor alle fanatici en incrowd van Metz & House4Pleasure die nu al weten dat ze deze avond niet willen missen, zijn er speciale earlybird tickets verkrijgbaar. Deze gaan op donderdag 2 februari 2017 om 19.00 uur online in de verkoop via deze website of via www.metzevents.nl (maximaal 4 stuks per persoon) en kosten 10 euro ex fee. Uiteraard geldt in deze ook: wees er op tijd bij, op = op!

HOUSE4PLEASURE

Een kleine introductie voor de partner in crime van Metz op zaterdag 25 maart is wel gepast. Want wat ooit in 2011 begon als een eenmalig feestje voor wat vrienden, is inmiddels uitgegroeid tot een dik house event in de regio Baarn, Soest en dus ook Utrecht. De House4Pleasure events kenmerken zich door exclusieve locaties, volwassen publiek en toegankelijke real house. Wat Metz betreft zijn dit 2 zielen en 1 gedachte, ideaal dus en een logische blend van de twee concepten.

WINKEL VAN SINKEL

De Winkel van Sinkel is al jaren een van de meest nostalgische locatie van Nederland. Aan de historische Oudegracht in Utrecht staat een imposant gebouw want in de nacht omgetoverd wordt tot een ware club met een houten dansvloer en zelf een balustrade op de tweede verdieping. De ’Nachtwinkel’ is al van oudsher in de gehele Domstad bekend en heeft een goeie reputatie als het om feesten draait. Perfect dus voor Metz en House4Pleasure!

Metz invites House4Pleasure is dus op zaterdag 25 maart 2017. De datum kan alvast met een dikke stift in de agenda worden genoteerd. Wie er allemaal komen draaien blijft nog even geheim, achter de schermen wordt hard gewerkt aan een heerlijke programmering met alleen maar ‘real house music’ op het menu! De deuren van de Winkel van Sinkel in Utrecht gaan open om 23.00 uur.