METZ - Het allereerste feestje

Saturday 20.06.2020
Facebook EventBuy Tickets

METZ

Metzers wereldwijd!

Wij staan in de startblokken… zowel letterlijk als figuurlijk, want dit moet het aller eerste feestje zijn… we weten allemaal waar we nu midden in zitten, daar hoeven we het verder ook niet meer over te hebben. Want wanneer het weer mag, kan en verantwoord is, zullen wij een feest organiseren waar iedereen al zijn opgeschrokte energie van de afgelopen periode in kwijt kan, lekker toch?

Omdat er nog geen officieel akkoord is, hebben we de datum voor nu fictief op 5 september gezet. Dit kan namelijk nog veranderen, we houden net als jullie iedere dag nauwlettend het nieuws in de gaten. Die startblokken staan nog op slot met onze voeten erin, maar wij zijn er meer dan ooit tevoren keihard klaar voor…

De locatie is nog even geheim, maar wij hebben dit achter de schermen natuurlijk allang geregeld. We hebben gedacht aan jullie en onze gezondheid, en wellicht is het de eerste keer nog wat ‘vreemd’ om samen te komen. Om een beetje te wennen hebben wij dus samen met de locatie al nagedacht over extra ruimte en hygiene. Wil je je eigen handgel meenemen? Uiteraard ook geen probleem.

We nodigen dj’s uit, sterker nog, dat hebben we al gedaan. Wie dat zijn? Houden we nog even geheim, maar reken maar dat al deze jongens (en dame…) die de laatste tijd enkel achter webcams via LIVE stream te bewonderen waren, staan te trappelen om weer te draaien voor het beste publiek van Nederland, namelijk onze Metz familie!

Voor nu? Meld je aan als aanwezig bij ons evenement, dan hoor jij als eerste wanneer we weer mogen knallen uit de speakers met Metz!

 

Subscribe to our newsletter!

You have Successfully Subscribed!