zaterdag 18 juni 2016

METZ CRUISE​

22:00 - 04:00
Metz Cruise, Rotterdam

Hoe kun je een zomerse editie op een nog leukere locatie doen dan op het strand? Juist, op het water zelf! De Metz Cruise is weer terug in hartje zomer en wel op de datum van zaterdag 18 juni over de Rotterdamse wateren van de Maas. Omdat de organisatie intimiteit en kwaliteit belangrijk vindt, zijn er voor dit bootfeest een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar. Vol is dus ook echt vol!

Metz zal voor de Cruise weer dik uitpakken in licht, geluid, decoratie maar natuurlijk ook qua muzikale invulling. De line-up is een zeer speciale waar iedere liefhebber zal inzien dat dit de creme de la creme van de house scene is: Hardsoul (dj set) feat. Mavis, Funkerman, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning & MC Patrick Brown gaan mee aan boord voor een legendarische avond op de Zuid-Hollandse binnenwateren

Hardsoul zal met een heerlijke dj set het publiek in extase brengen. Net even iets anders, net even iets meer kwaliteit en dat ook dankzij de live vocalen van de wonderschone vocaliste Mavis. Funkerman zal met zijn spierballen house de dansvloer laten kolken en de Rotterdamse house sound komt uit speakers en het muzikale assortiment van Chris Rox en Jasper Clash die zeker niet mogen ontbreken. Kwaliteit en passie straalt van de nieuwelingen Illfort Grantz en Richard Penning, waarbij MC Patrick Brown het schip zal hosten. Nu al zin in!

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE KAARTEN VERKRIJGBAAR
Super gaaf, want alle ‘earlybird tickets’ zijn inmiddels uitverkocht. Nog nooit zo snel waren ze uitverkocht voor het bootfeest, alleen maar leuk natuurlijk! Er zijn nu nog in beperkte aantal normale kaarten verkrijgbaar. Je kunt ze voor maar 17,50 (ex fee) bestellen via bovenstaande button ‘buy tickets’. Let op, vol = vol en op = op, er kan maar een gelimiteerd aantal feestgangers aan boord van onze cruise!

BOARDING & GRATIS PARKEREN
De cruise zal aanmeren aan de Plantagelaan bij de parkeerplaats, vlakbij de Esch in Rotterdam. Er is daar voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor in je navigatiesysteem kun je Plantagelaan 3 aanhouden. Je zult het schip dan meteen zien liggen.

OP -EN AFSTAPTIJDEN
Er zijn twee momenten om op te stappen. De deuren van de cruise zullen openen om 22.00 uur en dan kun je opstappen tot 23.00 uur. Daarna zal de cruise een stukje gaan varen en zal hij opnieuw terugkeren aan de Plantagelaan / De Esch om 00.30 uur en dan kun je opstappen tot 01.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dus niet letterlijk de boot mist! Om ca. 03.30uur zal de boot weer aanmeren.

Wij raden iedereen uiteraard aan om al om 22.00 uur op te stappen!