dinsdag 24 december 2019

METZ Christmas Eve Special​

21:00 - 02:00
Bink Rooftop, Den Haag

 

Al plannen met Kerstavond? Nog even de dansschoenen aan voor de verplichtingen met familie, kalkoen en kerstkado’s? Metz is op deze avond terug met een wel heel speciaal ‘thema’: Classics of Real House Music. Dan hebben we het niet over de stoffige klassiekers uit de tijd van de negentiger jaren want dit kennen we allemaal al wel… wij pakken jullie ergens beet bij het jaar 2000 en iets verder, leuk!

PRESALE
Voor de vroege vogels die nu al weten dat ze de Kerstdagen met ons willen aftrappen hebben we speciale earlybird tickets in de online voorverkoop gegooid voor maar 15 euro ex fee per stuk.

Early classic tickets: 15,00 ex fee (uitverkocht)
Second classic tickets: 17,50 ex fee

BINK ROOFTOP
Op de 5e etage van het markante BINK36 gebouw, vlakbij het Haagse centraal station, pronk Club BINK. Een prachtige venue (met 2 dakterrassen) en een adembenemend panorama uitzicht over de Haagse skyline.
BINK is zowel te voet (vlakbij Den Haag Centraal & HS), als met de fiets en auto makkelijk te bereiken. Parkeren is geheel gratis.

CLASSICS OF REAL HOUSE MUSIC
Metz gaat voor deze editie weer helemaal terug naar het club gevoel en ook terug in de tijd. Met een perfecte tijd van 21.00 tot 03.00 uur zodat je van begin tot eind zes uur lang kunt dansen op extra lange sets van onze headliners deze avond: La Fuente, Lucien Foort, Chris Rox en Jasper Clash. Wij kunnen alvast beamen om lekker op tijd te komen!

Let op: vanwege de exclusiviteit en intimiteit van Bink Rooftop kunnen we maar een beperkt aantal kaarten verkopen. Vol is in deze ook echt vol, we kunnen daarna geen uitzonderingen meer maken helaas…