zondag 1 november 2015

METZ on Sunday​

23:00 - 05:00
Blender, Rotterdam

Metz on Sunday is back! Voordat al het kabaal los gaat barsten tijdens de XXL editie in het WTC te Rotterdam, houdt ‘The Real House Event’ nog even een tussenstop met een speciaal tintje. Wat dan? Nou, op zondag 1 november viert Metz namelijk de verjaardag van trouwe resident Chris Rox in de meest intieme club van Rotterdam: Blender! En laat nou net ‘Mister Rox’ jou uitnodigen om zijn verjaardag mee te vieren!

Natuurlijk, als je je verjaardag viert in een club, dan hoort daar ook een leuk feest bij. Metz on Sunday is blij met het residentschap van Chris Rox en andersom natuurlijk ook, vandaar dat deze samen een combinatie van goud vormen. Samen met het beste publiek van het concept Metz, het uitermate hoge niveau met alle faciliteiten die Blender te bieden heeft en een dikke programmering op de avond zelf, wordt dit nu al een zondag avond om nooit meer te vergeten… Bovendien is het een welbekend gezegde: ‘wie jarig is trakteert’ dus zal er een verrassing zijn voor de eerste 100 bezoekers!

BLENDER

Het mag gezegd worden, met vlag en wimpel is Blender wel een van de meest intieme locaties van Rotterdam te benoemen. Aan de bar zijn altijd net even iets meer speciale cocktails verkrijgbaar en andere mooie dranken voor de liefhebbers. En, speciaal voor Metz on Sunday en natuurlijk ook voor de verjaardag van Chris Rox, zal er deze avond wat extra’s toegevoegd worden aan de locatie in de vorm van extra licht -en geluid.

LINE-UP: THE BIG 4

De eersten die een uitnodiging hebben gehad van Chris en Metz zijn natuurlijk de artiesten. Zij zorgen deze avond voor de muzikale invulling van een zeer hoog niveau en een klein beetje trotsheid is wel geplaatst… wat een line-up! Zo komen o.a. Benny Rodrigues, Roog, Erick E, Funkerman, Jasper Clash, MC Gee en MC Patrick Brown langs om niet alleen de champagne kurken te laten knallen, maar om ook de dansvloer in vuur en vlam te zetten zoals dat op een dik feest hoort! Uiteraard zal Chris Rox zelf ook een plaatje opzetten 😉

EARLYBIRD TICKETS

Is je spanningsboog nu al gespannen en weet je zeker dat je deze avond niet wilt missen? Dan zijn er voor de die-hard Metzers speciale earlybird tickets verkrijgbaar. Deze kosten maar een tientje en zijn online te verkrijgen via deze website (Let op: maximaal 4 per persoon, wacht niet te lang, er zijn maar 100 earlybirds verkrijgbaar en op = op!) Deze Earlybird verkoop start op Woensdag 7 November om 19.00 uur.

NORMALE TICKETS

Wanneer de earlybird tickets zijn uitverkocht gaat de normale voorverkoop online, deze kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en zijn ook online verkrijgbaar via deze website

Metz on Sunday begint op zondag 1 november om 18.00 uur en we eindigen pas om 02.00 uur, gezellig als je erbij bent: Blender in Rotterdam it is!