zaterdag 30 maart 2019

METZ 20 YEARS ANNIVERSARY‚Äč

22:00 - 05:00
De Doelen, Rotterdam

 

 

20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker… en met deze mijlpaal schaart ‘The Real House Event’ zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland. Om dit kei maar ook echt keihard te vieren hebben we gekozen voor een nieuwe locatie die we speciaal voor jullie gevonden hebben… De Doelen in Rotterdam!

DE DOELEN
Een van de meest felbegeerde congres -en concertzalen van Nederland is op zaterdag 30 maart van 22:00 tot 04:00 uur van ons. Metz’n allen op deze unieke wijze het 20 (!) jarig bestaan vieren, dat gaat uiteraard regelrecht een knallen worden. Met 2 area’s zal Metz deze legendarische venue omtoveren tot een avond vol met kwaliteit, intimiteit en een van de beste Metz edities ooit georganiseerd. Are you ready?

2 AREA’S
Opnieuw zal Metz zich deze avond bewijzen met een ijzersterke organisatie achter zich. De Doelen worden aangepakt zoals alleen wij dat kunnen en dus zullen er 2 area’s pronken aan het Schouwburgplein.

LINE-UP
Internationale en nationale helden van toen, nu en de toekomst passeren de revue tijdens een van de grootste en dikste feesten van het jaar 2019, nu al! DJ RAE (UK) Benny Rodrigues, Tough Love (UK) Roog, La Fuente, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Franco Rolini, Quinten de Rozario, Illfort Grantz, MC Roga en MC Patrick Brown pronken aan de lijst der lijsten… uniek!

VVK IN VOLLE GANG!
De eerste en de tweede fase tickets zijn werkelijk over de toonbank geschoten. Metz leeft als nooit te voren, op zich ook niet heel gek met zo’n locatie + line-up. De regular tickets zijn nu verkrijgbaar via metzevents.nl en kosten 27,50 ex fee. We gaan richting een uitgedoste Doelen dus zorg ervoor je er op tijd bij bent, we zouden zomaar eens vooraf uitverkocht kunnen raken…
 
PRE-BOTTLES MET KORTING
Handig om de kurken te laten knallen en om met je groep vrienden of vriendinnen een extra leuk smaakje toe te voegen aan deze bijzondere verjaardag van Metz: pre-bottles met korting! Je kunt ze op de avond zelf afhalen bij de bottle bar.

PARKEREN
Handig en recht voor de deur; wij adviseren de parkeergarage onder het Schouwburgplein.

Tot op zaterdag 30 maart in De Doelen, Rotterdam!