zaterdag 31 december 2016

MASCARADA – OUD & NIEUW 2017​

22:00 - 05:00
Cornelis Bar & Kitchen, Rotterdam

 

Al plannen voor Oud & Nieuw? Op zaterdag 31 december is het weer de leukste dag van het jaar en komt het concept Mascarada weer terug voor een onvergetelijke jaarwisseling richting 2017. Dit gemaskerde concept zoekt altijd naar de beste hotspots van de stad en is dit jaar uitgekomen bij de nieuwste sensatie: Cornelis Rotterdam!

Voor iedereen die bij Mascarada het nieuwe jaar inluidt, ligt traditie getrouw een gratis masker klaar. Zelfcreatie kan de organisatie alleen maar waarderen, dus je mag natuurlijk ook zelf een mooi masker meenemen. Uiteraard is het niet verplicht om een masker te dragen.

De artiesten die de muzikale invulling zullen geven deze avond zijn van een uitzonderlijk hoog niveau, iets wat onze gasten verdienen deze nacht en daarmee beginnen we met ROOG, die heeft debuut al eerder heeft gemaakt in Cornelis, tijdens de befaamde Cornelis borrel. De reacties waren lyrisch waardoor een vervolg niet kon uitblijven. ROOG is 50% van de Housequake formatie, levert altijd kwaliteit en met oog voor details zijn de sets die hij draait met passie en gevoel, iets wat resulteert in iets ‘magisch’ op de dansvloer.

Verder zoekt Mascarada het lekker dichtbij huis en staat de ‘top of the bill’ van de Rotterdamse house generatie op het programma tussen al het vuurwerk en champagne door: Baggi, Jasper Clash, Chris Rox, Marc Rowland, Richard Penning en Illfort Grantz. Genieten!

Mascarada en Cornelis Rotterdam staan voor vrouwvriendelijke house, vocalen en heerlijke grooves. Geen ordinair gebeuk, maar kwaliteit zoals je van dit concept gewend bent.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en er zijn drie ticketfases:

Fase 1: Cornelis is vroeg – uitverkocht
Fase 2: Cornelis is op tijd – deze kaarten kosten 29,50 (ex fee) per stuk zolang de voorraad strekt.
Fase 3: Cornelis is te laat – deze kaarten kosten 35 euro (ex fee) per stuk.

Cornelis Rotterdam zal op 31/12 een waar Mascarada domein uitstralen met een mooi drank assortiment en natuurlijk gewoon de beste muziek van heel Rotterdam. Tevens zijn er voldoende barren, dik geluid, luxe toiletten, mooie wijnen en champagne en alles met een extra tintje.

De deuren van deze nu al legendarische avond openen om 22.00 uur en zal door gaan tot 05.00 uur, dus genoeg tijd om intens van en met elkaar te genieten! Minimale leeftijd is 21+

Op naar een heerlijke jaarwisseling!