donderdag 31 december 2015

MASCARADA NYE 2016​

23:00 - 05:00
Club Cinéma, Rotterdam

Donderdag 31 december staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Uiteraard is ook MASCARADA weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier (!) uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinéma in Rotterdam is dit een groot succes gebleken! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Club Cinéma & Footclub presenteren van 23.00 tot 05.00 uur: ‘MASCARADA NYE 2016’.

Ook dit jaar verwachten wij natuurlijk veel van de Mascarada liefhebbers. Voor de bezoekers die zelf geen masker meenemen hebben wij bij de entree natuurlijk een gratis masker klaar liggen!

De dj’s in de Main Area brengen een mix van classics in een nieuw jasje met de houseknallers van nu. Wij hebben niemand minder dan Latin Village koning D-Rashid en Rotterdammer pur sang Leroy Styles weten te strikken om NYE dit jaar in Rotterdam te vieren! Zij worden bijgestaan door Rotterdam’s finest Marc MacRowland van Mysterious, Chris Rox die bekend is van Metz en natuurlijk de vaste residents Andy Callister & Divana Jones.

Proost op donderdag 31 december 2015 tijdens het twaalf-uur moment met de gemaskerde bezoekers en ons mee op een gelukkig nieuwjaar. Wij hebben namelijk om 00:00 bubbels voor jullie klaar staan om het nieuwe jaar in te luiden.

VOORVERKOOP
Tickets zijn online beschikbaar voor maar 20,- euro (excl fee) via deze website.
Aan de deur zijn de tickets duurder!

VIP
Er zijn enkele VIP-tafels beschikbaar, verdeeld in twee soorten. Er zijn tafels van 500,- euro, deze zijn voor maximaal 5 personen inclusief 1 fles Moet & Chandon champagne en 1 fles sterke drank naar keuze. Ook zijn er tafels van 1000,- euro, deze zijn voor maximaal 10 personen inclusief 2 flessen Moet & Chandon champagne en 2 flessen sterke drank naar keuze.

Geïnteresseerd? Stuur dan een email naar vip@footclub.nl of info@cinemarotterdam.nl

Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het facebook-evenement:
https://www.facebook.com/events/1651092651836607/

Tot donderdag 31 december in Cinéma Rotterdam!