zaterdag 27 januari 2018

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

LATIN LOVERS MET FREDDY MOREIRA
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 27 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met een editie in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Freddy Moreira, Bryan Dalton, Marchello Garcia, Dominic Candela b2b Difesa, Scott Easy & Gasparo en MC Patrick Brown!

WINKEL VAN SINKEL
Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het 12 (!) jarige bestaan in oktober 2017 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door. Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LINE UP
Voor de eerste editie in 2018 in de Winkel van Sinkel heeft Latin Lovers weer een kast met top artiesten open getrokken waaronder een heerlijke set van niemand minder dan Freddy Moreira. Met zijn unieke sound en de energie die hij uitstraalt in de dj booth belooft het bij voorbaat al een top avond te worden… Dames dat word dringen geblazen voor de dj booth.
Marchello Garcia is keihard op weg in de latin scene, met zijn kenmerkende afrohouse beats is stilstaan geen optie! Bryan Dalton heeft de skills van een topper en zal de Winkel van Sinkel omtoveren naar zijn hand waarbij stilstaan geen optie is. Verder staan er nog twee back 2 back sensaties op het programma namelijk Scott Easy & Gasparo en Dominic Candela b2b Difesa. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown!

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 15,00 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl(op = op!)

PRESALE
Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers