zaterdag 18 maart 2017

LATIN LOVERS – UTRECHT​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Zwaaien met de scepter, daar is Latin Lovers goed in geworden. En laat dit nu net het geval zijn in de Domstad van Utrecht! Op zaterdag 18 maart mag het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer de Winkel van Sinkel overnemen en dit keer met een line-up speciaal voor de (altijd in groten getale aanwezig) dames: Gregor Salto, Johnny 500, Bryan Dalton, Chris Rox & Jasper Clash, Dominic Candela & Difesa en MC Patrick Brown gaan jouw avond compleet maken!

Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het uitverkochte 11 (!) jarige bestaan in november 2016 en een keiharde eerste editie in januari begin dit jaar gaat Latin Lovers gewoon weer vrolijk door. Maart roert zijn staart, maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Tropisch decor, zomerse latinhouse, vleugje urban en R&B; deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LINE UP

We gaan dit keer nog sexyer dan ooit, want als we beginnen met de trommels en ritmes van Gregor Salto dan kan niemand echt stilstaan! Deze koning van de latinhouse smijt werkelijk met vocalen richting de dansvloer en bewegende heupen zijn een feit. Leuk dat Gregor er weer bij is! In januari maakte Latin Lovers voor het eerst kennis met Johnny 500 en wat-een-debuut heeft deze jongen gemaakt. Een heerlijke set met vrouwvriendelijke urban, classics en weer van moombahton naar salsa en latinhouse; Latin Lovers heeft er een nieuwe headliner bij en tof dat hij zelf ook aangaf om weer graag snel bij dit concept te draaien! De andere percussies en latinhouse worden gedropt door Chris Rox b2b Jasper Clash en Dominic Candela b2b Difesa, jongens uit de regio van Utrecht die een grote achterban hebben, alleen maar gezellig! MC Patrick Brown zal de avond hosten.

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)

Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in groten getale aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) de Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via deze website, klik op de button ‘buy tickets’ hierboven (op = op!)

PRESALE

Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via deze website, klik hiervoor op de button ‘buy tickets’ hier boven. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

De deuren van de Winkel van Sinkel gaan open om 23.00 uur en de minimum leeftijd is 18+