zaterdag 10 juni 2017

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Latin Lovers heeft de smaak weer te pakken, en hoe?! De zomer komt eraan dus op zaterdag 10 juni mag het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer de Winkel van Sinkel overnemen en dit keer met een line-up speciaal voor de (altijd in groten getale aanwezig) dames: D-Rashid, Johnny 500, Genairo Nvilla, Chris Rox & Jasper Clash, Dominic Candela & Difesa en MC Patrick Brown gaan jouw avond compleet maken!

Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na ons top editie van maart gaat Latin Lovers gewoon weer vrolijk door. Tropisch decor, zomerse latinhouse, vleugje urban en R&B; deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond, het is tenslotte juni dus praktisch zomer toch?

LINE UP

We gaan dit keer nog sexyer dan ooit, want D-Rashid oftewel Mr. Latin Village is erbij ! De koning van de latin weet als geen ander hoe je een echte latin house set moet draaien, trommels in overvloed! In januari maakte Latin Lovers voor het eerst kennis met hem en in maart was hij er ook met een ijzersterke set: vrouwvriendelijke urban, classics en weer van moombahton naar salsa en latinhouse; Latin Lovers heeft er een nieuwe headliner bij en tof dat hij zelf ook aangaf om weer snel bij dit concept te willen draaien: Johnny 500! Ook de ‘King of Drums’ Genairo Nvilla is aanwezig om alle heupjes lekker los te krijgen op zijn nieuwste tracks vol sexy vocalen! De andere percussies en latinhouse worden gedropt door Chris Rox b2b Jasper Clash en Dominic Candela b2b Difesa, jongens uit de regio van Utrecht die een grote achterban hebben, alleen maar gezellig! MC Patrick Brown zal de avond hosten.

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in groten getale aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) de Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via deze website, klik op de button ‘buy tickets’ hierboven (op = op!)

PRESALE
Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via deze website, klik hiervoor op de button ‘buy tickets’ hier boven. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers
De deuren van de Winkel van Sinkel gaan open om 23.00 uur en de minimum leeftijd is 18+