zaterdag 25 maart 2017

LATIN LOVERS – ROTTERDAM​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

 

Latin Lovers komt in maart weer keihard terug naar Rotterdam en de datum die we allemaal mogen onthouden, noteren, omcirkelen en in de agenda’s mogen zetten is zaterdag 25 maart! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland startte eerder dit jaar in januari al met een uitgedost editie in Club Vie waarbij het dak nog net niet eraf vloog. Genoeg reden dus voor een nieuwe editie!

CLUB VIE
Club Vie zal op deze datum weer omgetoverd worden tot een waar tropisch paradijs. Voor de dames: de hakjes en jurkjes mogen bij ons altijd, ook als maart nog zijn staart roert! De combinatie van Latin Lovers is Vie is er altijd een geweest met een gouden randje. Niet voor niks is dit gewoonweg de mooiste club van Rotterdam en is Latin Lovers inmiddels al meer dan 10 (!) jaar hier een vaste gast met haar concept. Een kolkende dansvloer, 2 area’s, sexy barpersoneel, special effects all night long, de entourage van Club Vie en een zomers decor wat natuurlijk altijd lekker is!

SEXY LINE-UP!

Aan de line-up zal het zeker niet liggen, want ook in Rotterdam legt Latin Lovers de lat graag hoog: D-Rashid, Stefan Vilijn, Nafthaly Ramona, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Darryl Antunez en MC Patrick Brown staan te trappelen voor een avond vol met de nieuwste latinhouse hits, een vleugje urban, trommels, vocalen, percussies en alles wat ons zo blij maakt. Bovendien zijn er deze avond 2 area’s waaronder een speciale area voor alle liefhebbers van R&B en vrouwvriendelijke hiphop om het genot voor hun oren kunnen trotseren. Voor ieder wat wils!

LADYTICKETS

Omdat er altijd meer dan 70% dames op Latin Lovers aanwezig zijn, doen we graag iets terug: ladytickets! 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames en kost 15,- euro ex fee. Je kunt ze alleen online bestellen via deze website – let wel op, er zijn altijd een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar dus op = op. Normale kaarten kosten 10,- euro ex fee per stuk en kun je ook bestellen via deze website.

LAST BUT NOT LEAST…

De deuren van Club Vie gaan open om 23.00 uur en de minimale leeftijd is 21+. Het event zal duren tot 05.00 uur.

Zien we jou op zaterdag 25 maart voor opnieuw een sexy Latin Lovers te Club Vie Rotterdam?!